Play ponuda
Play ponuda
NEPOZNATI KUPAC

Pramen Jaggerove kose prodan za 6.000 dolara!

Pramen kose je zajedno s kovertom na kojoj je pisalo 'Kosa Micka Jaggera nakon što ju je oprao i ošišao Chris na Rose Hill Farm', prodan je na dražbi na kojoj se prikupljao novac za zakladu Changing Faces, koja radi s ljudima oštećena lica.

Image
RTL/Hina/ 4.7.2013. u 21:13
Play ponuda

Nepoznati kupac platio je za pramen kose MickaJaggera 6.000 dolara, dvostruko više od početne cijene, objavila je u četvrtak aukcijska kuća Bonhams.

Kosu je prodala bivša Jaggerova djevojka ChrissieShrimpton, sestra poznate britanske manekenke iz 60-tih godina 20. stoljeća JeanShrimpton, koja je Jaggera upoznala kao nepoznata studentica London School of Economics.

Pramen kose je zajedno s kovertom na kojoj je pisalo "Kosa Micka Jaggera nakon što ju je oprao i ošišao Chris na Rose Hill Farm", prodan je na dražbi na kojoj se prikupljao novac za zakladu Changing Faces, koja radi s ljudima oštećena lica.

List papira na kojoj je britanski pjevač David Bowie napisao riječi pjesme "The Jean Genie" prodan je za 18,750 funti, a gitara JimmyaPagea iz Led Zeppelina za 26,250 funti na dražbi na kojoj su prodani brojni drugi predmeti poznatih osoba iz svijeta glazbe, filma i industrije zabave.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba