Ostalo

Pravi frajeri nose brk u studenom!

Ako se osvrnete oko sebe, možda primijetite da u posljednje vrijeme nešto veći broj muškaraca, koji su dosad uvijek bili glatko izbrijani, pušta brkove. No, nije riječ o novom modnom trendu, iako nekima dobro i stoje, već o globalnom pokretu koji ima humanitarni cilj.

RTL
21.11.2011 18:40

Bujaju diljem planete, sada jače no ikad, jer studeni je mjesec za pravi tusti brk.

Dario svoj, kako i dolikuje, pušta od početka mjeseca.

"Ugodno se osjećam, uređujem ih i njegujem svako jutro. Pogledavam da neka dlačica nije slučajno pobjegla. Iako su žuti, pošto sam ja žut, volim ih kao da se vide", rekao je novopečeni brko Dario Đurđek .

Ali brkovi u studenom nisu na licima muškaraca smo iz estetskih razloga. Naime, prvog u mjesecu odlučite kako ih nećete brijati cijelog mjeseca, nađete sponzore među prijateljima koji će vam dati malo novca kao potporu, a na kraju mjeseca sve prikupljeno date za borbu protiv raka prostate.

Jer muškarci, koliki god frajeri bili, kad treba pričati o njihovom zdravlju, ponašaju kao curice.

Na kraju mjeseca se održavaju gala partiji puni lijepih cura i brkatih mladića, koji se odjenu u odjeću koja najviše odgovara njihovim duševnim stanjima.

Na takvim domjencima također se prikupljaju sredstva za borbu protiv opake bolesti, a svemu su se pridružili i nogometaš Niko Kranjčar te hokejaš Sasha Pokulok .

Svaki brk čini razliku. Zato ne bacajte svoje brkove u smeće, nego učinite nešto dobro s njima.

Ako za Movember niste znali ovog, u studenom 2012. aparat ili britvica vam neće trebati.

Više saznajte u prilogu.