Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
boluje od poremećaja

Predebeo za jednu, ali ne i drugu zračnu kompaniju!

Kevin Chenais (22) iz francuskoga mjesta blizu Švicarske, boluje od hormonalnog poremećaja i teži 230 kilograma.

Image
Foto: RTL
K. T./HINA/ 19.11.2013. u 19:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Francuski mladić kojega su zbog pretilosti odbili prevoziti britanska zračna kompanija, ali i prekoocenaski brod Queen Mary, vratio se u Europu nakon sage u potrazi za prijevoznikom pošto mu je besplatni let osigurala kompanija Virgin Airways.

Kevin Chenais (22) iz francuskoga mjesta blizu Švicarske, boluje od hormonalnog poremećaja i teži 230 kilograma. Tegobe su iskrsnule kada je imao samo šest mjeseci. Kreće se u kolicima na motorni pogon i ovisi o o boci kisika te liječničkoj njezi. Godinama se pokušavao izliječiti u klinici Mayo u Rochesteru (savezna država Minnesota) da bi njegova obitelj konačno odlučila vratiti ga kući, u Europu.

Nevolje su nastale pri povratku jer je British Airways, kompanija koja je obitelj prevezla u SAD 2012., odbila ponovno ga prevoziti. Odbijenicu je mladiću dala i pomorska kompanija Queen Mary, a kao razlog obje su navele da nisu kadre osigurati mu potrebnu zdravstvenu skrb tijekom putovanja.

Kako bi pronašla rješenje obitelj je morala tjedan dana ostati u New Yorku i potrošila novac na smještaj. U pomoć im je priskočila zrakoplovna kompanija Virgin Airways koja je mladiću ponudila "besplatan let" i prevezla ga do Londona odakle će se Eurostarom vratiti u domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PROSLAVILA 40. ROĐENDAN

Mirela Forić Srna nekad i sad: Supruga nekadašnjeg reprezentativca nije tipična WAGS-ica, stvara biznis u Londonu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba