Ostalo

Predsjednica Kolinda pokazala pjevačke sposobnosti: Zapjevala u duetu s Matom Bulićem

Sada smo upoznali još jedan predsjedničin talent, a nadamo se da ovo nije posljednji put da je vidimo u pjevačkom izdanju

Tabloid.hr
27.10.2018 12:52

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pokazala je svima kako mikrofon ne koristi samo za potrebe javnih govora, već i pjevačkih točki. Sinoć je u restoranu Gastro Globus u Zagrebu, povodom održavanja Broćanske večeri , pred hrpu fanova stala zajedno s pjevačkom zvijezdom Matom Bulićem s kojim je zapjevala duet.

Predsjednica zapjevala na Broćanskoj večeri

(FOTO: Facebook)

Predsjednica je pomogla pjevaču u izvedbi njegovog hita " Domu mom ", a priključila im se i raspoložena publika koja je u ritmu pjevala s njma.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Lijepo, konačno da se i ona malo zabavlja", komentirali su korisnici društvenih mreža ispod snimke na kojoj je prikazan zajednički nastup pjevača i predsjednice.

Osim Mate Bulića, mogli smo susresti još jedno poznato pjevačko lice, a to je Minea koja se poslikala s predsjednicom i sliku objavila na Facebooku .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, svake jeseni Broćanska zajednica, tj. društvo građana hercegovačke općine Čitluk, organizira humanitarnu Broćansku večer kojom nastoji povezati ljude porijeklom iz Hercegovine. Ove su godine sudionici prikupljalidonacijeza potporu studentima .