Ostalo

Kao u 'starom normalnom': Predstavljamo glazbena imena koja će nastupiti na dodjeli Porina

Vrhunski glazbenici na velikoj pozornici velike dvorane i s publikom – točno onakva dodjela Porina kakvu pamtimo prije pandemije

L.K.
15.03.2022 16:15

Približava nam se dodjela dugo očekivane hrvatske glazbene nagrade Porin. Struka je svoje posljednje mišljenje u drugom glasačkom krugu predala i sada čekamo dodjelu koja će se održati 24. ožujka u dvorani Gradski vrt u Osijeku gdje ćemo saznati tko su sve sretni dobitnici najtraženije statue.

Na dodjeli Porina nastupit će: Daria Hodnik , Eric , Filip Rudan , Gibonni , Ivanka Mazurkijević , Katarina Krpan , Katarina Kutnar , Matija Cvek , Mayales , Nela , Saša Lozar , Silente , Šimun Matišić , Tina Vukov , TS Berde Band , Urban , Vanna , Vokalni ansambl Brevis i Zvonimir Šestak .

Osim njih, posebno glazbeno iznenađenje spremaju nam Blanka Došen , Stanko Šarić i Šima Jovanovac .

Vrhunski glazbenici na velikoj pozornici velike dvorane i s publikom – točno onakva dodjela Porina kakvu pamtimo prije pandemije.

Ove godine je bilo čak 260 prijavljenih albuma, 381 skladba za Pjesmu godine, a 93 prijave za kategoriju Novi izvođač. U svim navedenim kategorijama zabilježen je rast prijava što je odlična vijest za hrvatsku glazbu i nagradu Porin. Velik interes i velika konkurencija uoči dodjele u srcu Osječko-baranjske županije 24. ožujka.

Sve ostale informacije i novosti o Porinu, Tjednu Porina koji se priprema i ulaznicama za samu dodjelu, možete pratiti na službenim stranicama i društvenim mrežama( Facebook , Instagram , YouTube i Twitter ).