Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
što nas čeka?

Predviđanja Vere Čudine za 2022. godinu! Očekuje nas smrt omiljenog lica svjetskog showbiza

Udar meteora, inflacija, glad, klimatske promjene, treći svjetski rat - Nostradamus nam čini se nije predvidio ništa lijepo. Slijedi li nam svjetlo ili tama te hoće li za sve ponovno biti kriv retrogradni Merkur zna najpoznatija hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina

RTL.HR/ 9.1.2022. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako ćemo suditi po raskošnom vatrometu kojem smo se divili u najluđoj noći u godini, potajno se nadamo da nakon dvije godine pandemije - napokon stiže povratak u normalu! Normalu zvanu 2022. godina! 

Na početku ove godine obratili smo se na dobro znanu adresu - no Vera Čudina, baš poput Nostradamusa ne vidi ništa lijepo! Njezine oči po dobrom starom običaju vide bolje i više prije nas! Kako kaže bit će tu svega - no nas zanima samo jedno - je li napokon odzvonilo koroni?

"Sigurno neće nestati, već će joj se nešto i pridodati. Ona će mutirati ovako ionako jer to je jedan virus koji predobro poznaje ljudsko biće - više je inteligencije - bez obzira što se činilo - taj virus će pronaći model po kojem će funkcionirati.

Očekuju nas poskupljenja

A grozna vijest je i da nas očekuje poskupljenje svega! Siromaštvo, klimatske promjene, lošim vijestima jednostavno nema kraja! Trzavice na političkoj sceni, kako domaćoj tako i inozemnoj nastavljaju u revijalnom tonu - a jedan će događaj itekako obilježiti svijet! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Jedna važna osoba iz svijeta politike će nestati - jednostavno to je osoba koja je jako, jako bitna i tu će se politička situacija promijeniti upravo zbog nestanka - neću reći točno o čemu je riječ, ali doći će do jednog kolapsa".

Odlazak svima drage zvijezde

Preko bare samo veselo! Ajmo malo u film i glazbu. Navodno nas očekuje turbulentno vjenčanje, gubitak legende u prometnoj nesreći, a jedno svima drago i poznato lice svjetskog šoubiznisa izvršit će samoubojstvo. Skandal u modnom svijetu i procvat kriptovalute. Ne morate biti vidovnjak da shvatite da nas očito čeka i više nego turbulentna godina! 

Upravo se čita

Image
HIT

TKO NA OVU SCENU NIJE PLAKAO? Pogledajte još jednom kultnu scenu iz serije 'Dadilja'

Povijest je već pokazala da Vera gađa u sridu! Vratimo samo sat godinu dana unazad! 

"Ova godina sklona je potresima, izbit će skandal u HDZ-u, parlamentarni izbori će svakako bit raniji, Milan Bandić - on će vam nažalost sam otići kroz život, prisilit će ga njegovo zdravstveno stanje", govorila je Čudina.

2021. je bila tako turbulentna da je rijetko tko mogao išta predvidjeti, a što vas čeka u 2022. najbolje znate vi sami - poželjeti vam sve najbolje prilično je neostvarivo i osuđeno na propast čim izgovorimo. Zato vam želimo da sve trenutke proživite širokog osmijeha i punog srca! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba