Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAKON ČETIRI GODINE

Prekinuli Marko Kutlić i Nela Đinđić! 'Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča...'

Mladi glazbeni par prekinuo je nakon četiri godine veze. Zajedno su snimili i duet, bili su gotovo pa i nerazdvojni, no puklo je...

Image
Foto: Marko Šolić
A.Š./ 5.9.2022. u 9:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon četiri godine veze, hit dueta 'U zagrljaju spašeni', domaći mladi glazbenici Marko Kutlić i Nela Đinđić na društvenim su mrežama obznanili kako su prekinuli. Nisu napisali točan razlog, a ostavili su i prostora za pomirenje, barem ako je suditi po napisanim riječima.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/b589fd9a-2ce9-11ed-8bc7-b2d2f05c7ab0/original

Izvor: Instagram

"Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bi ih možda ponovno otvorili. Nakon četiri predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da ju nismo pronašli. Zato ćemo poslovno i dalje po starom, a privatno ćemo uzeti pauzu. Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je riječ o poslu pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati. Sad nam se baš čini da je ovo ispravna odluka i da smo napravili dobro. Hvala novinarima što će razumjeti da osim ove izjave nikakvih drugih po ovoj temi neće biti", napisali su u objavi koju su oboje podijelili na Instagram Storyju. Gotovo da nema festivala na kojima nisu došli skupa, kretali su se u istom krugu ljudi, a još prije nekoliko mjeseci za RTL.hr su potvrdili kako u njihovom odnosu sve ide kako i treba. Priznali su kako je biti u vezi s osobom s kojim dijeliš i istu strast i posao ponekad ipak malo teže nego što se čini na prvu.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a3996d70-c1cb-11ec-b3b3-0242ac120035/original

Izvor: Bojan Zibar i Marko Poje

"I jednostavno i komplicirano. To je najbolje što mogu reći. Jedno drugome smo najbolji i najveći kritičari, poštujemo se i uvažavamo mišljenja, ali ostajemo dosljedni onome što mi želimo i što nas vuče. U četiri zida teško i rijetko da možemo bez glazbe", rekla je Nela u razgovoru za RTL.hr prije nekoliko mjeseci. Kutlića smo tada pitali i kada će stati pred oltar, no samozatajno je rekao kako još o tome ne razmišljaju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gori Maja!

Nikada vatrenije izdanje Maje Bajamić! U galeriji pogledajte kako se pjevačica izvijala u oskudnoj odjeći

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba