Play ponuda
Play ponuda
Važno je zvati se Elizabeth

Prekinuo s djevojkom i sad nudi put oko svijeta njenoj imenjakinji

Jordan Axani je karte za put oko svijeta rezervirao u ožujku dok je još bio u vezi s Elizabeth Gallagher. U međuvremenu su prekinuli, a sad traži djevojku istog imena da mu se pridruži na putovanju.

Image

Jordan Axani

Foto: Facebook
RTL/Hina/ 7.11.2014. u 12:40
Play ponuda

Mladi Kanađanin prekinuo je s djevojkom, no da mu ne propadne aviokarta za put oko svijeta kojim je kanio razveseliti bivšu, oglasio je putem društvene mreže da traži djevojku istog imena i prezimena s ponudom da mu bude suputnica.

Jordan Axani (28) iz Toronta objavio je na Redditu da je karte rezervirao u ožujku dok je još bio u vezi s ElizabethGallagher i kanio je putovanjem razveseliti je za Božić.

"Bilo bi virtualno nemoguće promijeniti ime na aviokarti, a budući da itinerer predviđa zaustavljanja po nekoliko gradova i podrazumijeva više zrakoplovnih kompanija, morao bi za promjenu karte plaćati penale", napisao je. 

Zato je Axani odlučio pronaći neku novu Elizabeth Gallagher da mu pravi društvo i nema drugih uvjeta osim imena.

"Jedino što želim je da cijeniš to putovanje i da te ono usreći. Ne očekujem ništa za uzvrat, nikakvu vezu, ni romansu, ni drogu, ni razmjenu selfija s tobom na Adventskom sajmu u Pragu", napisao je Axani koji ipak priželjkuje da Elizabeth bude "zdrava duha, inteligentna i zanimljiva".

"Kvaka" ipak postoji. Karte su rezervirane, ali ne i smještaj jer je Axani bio dotučen rastankom pa se nije dodatno angažirao.

Napisao je da mu se javilo već "nekoliko Elizabeth Gallagher" pa je i sam začuđen uspjehom ponude za putovanje koje predviđa posjete gradovima kao što su Milano, Prag, Pariz, Bangkok i New Delhi, a počinje 21. prosinca u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba