Play ponuda
Play ponuda
SLUŽBENE POTVRDE NEMA

Preko Google Eartha otkrio izvanzemaljce na Marsu?

Amerikanac David Martines na YouTubeu je objavio video za kojega tvrdi kako dokazuje da na Marsu ima nečega. Na njegovoj snimci jasno je vidljiv objekt na površini crvenog planeta koji se bitno razlikuje od okoline.

S.K./ 6.6.2011. u 7:10
Play ponuda

Kada je internetski div postavio novu aplikaciju Google Earth, koja u novoj verziji ima mogućnost pregledavanja površine Marsa, sigurno nije slutio da bi mogla dovesti do revolucionarnog otkrića.

Jesmo li sami u svemiru, čovjek se oduvijek pitao. Je li Mars naseljen planet ili je ipak riječ o NASA-inoj bazi, još uvijek nije potvrđeno.

Martines pretpostavlja kako je riječ o bazi ili nekoj vrsti izvora energije. Misterijozni objekt je prilično velik, dugačak je oko 213 metara, a širok 46 te ima cilindričan oblik.


"Objekt sam nazvao "Biološka stanica alfa" zato što pretpostavljam da nešto živi u njoj, ili je živjelo u njoj ili će živjeti u njoj", Martines pojašnjava svoje otkriće.


Iako je Martinez u nekoliko navrata kontaktirao NASA-u, odgovor nije dobio. Stoga, on poziva ljude da se sami uvjere i utipkaju koordinate misterioznog objekta (71 49'19.73"N 29 33'06.53"W ). Svaka sugestija ili mogući odgovor su dobrodošli.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nadamo se da čovjek nije doživio srčani

Ako nije na fejsu, nije se dogodilo: poseksali se u live streamu pa tagirao djevojčinog oca

Play ponuda

Više s weba