Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
danas se budimo i ustajemo

Prekrasan kratki film kao ljubavna pjesma za srce i dušu

U kratkom videu pronađite snage kako prebroditi današnji magloviti prosinački dan

Vijesti.hr/ 8.12.2015. u 12:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Blaze of Grace objavio je inspirativni video posvećen ženama diljem svijeta u kojem poziva sestre na ujedinjenje, osnaživanje i preživljavanje svih nedaća koje svakodnevno polovica populacije na Zemlji osjeća na svojoj koži.

"Ovom svijetu nedostaje ono što mogu ponuditi: mudrost, ljubav i glad za mirom. Gdje si? Gdje si djevojčice sa slomljenim krilima, ali naramkom punim nade? Gdje si, mudra ženo prekrivena ranama? Gdje si", pitaju se autori videa. 

"Danas je dan kada nećemo više stajati mirno. Danas ustajemo. Ogrebane smo, ali ustajemo. Baš me briga što ignoriraš moju ljepotu. Kroz najcrnije noći, ja se oporavljam. Plovim kroz riječi sa samopouzdanjem i gracioznošću. Otvaram oči i spremna sam se suočiti", kaže naratorica videao u kojem su vidljive žene sa svih planeta i u različitim životnim okolnostima.

"Povezala sam se sa samom sobom. Ja sam u svoj realnosti koju mogu kreirati. Ja sam kraljica. Ja sam preživljavačica. Ja sam mudra. Ja sam divlja. Ja sam buntovnica koja će se probuditi i boriti se. Ja sam majka i ja sam dijete. Ja sam bijela i ja sam crna. Nema razloga da se skrivam".

"Transformirala sam svoj bijes u snagu. Ustajem bez dvojbi i izlika. Pozivam sestre da mi se pridruže. Danas nudim svijetu svoju mudrost", poručuje ovaj inspirativni video. 

Today I Rise from Blaze of Grace on Vimeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba