Play ponuda
Play ponuda
Glasno s Tvrđave

Prekrasna večer uz Radu Šerbedžiju na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

Na tvrđavi koja se uzdiže na vrhu starog grada Šibenika, na kamenoj uzvisni 70 metara iznad površine mora, sinoć je započeo prvi u nizu koncertnih događanja pod zajedničkim nazivnikom ”Glasno s Tvrđave” u organizaciji RTL Musica.

Image
Foto: Promo
PR/Tabloid.hr/ 9.7.2021. u 8:30
Play ponuda

Program "Glasno s tvrđave" otvorio je jedan jedini, Rade Šerbedžija, u pratnji sastava Zapadni kolodvor, dok su gosti iznenađenja bili Miroslav Tadić te poznata violinistica Yvette Holzwarth.

Izlazak Rade na pozornicu popraćen je ovacijama publike i koncert je započeo stihovima pjesme „Zaboravi“. Publika je tako mogla čuti neke poznate Radine interpretacije vlastitih pjesama, a među njima i njemu jednu od najdražih “Ne daj se Ines”, ali i Azrinu “Meni se dušo od tebe ne rastaje” te pjesmu “Pisma iz Londona”, koju je posvetio svom prijatelju, panonskom mornaru, Đorđu Balaševiću.

„Meni jedan od najdražih koncerata, tako ima neku dobru energiju, ljudi su bili odlične volje. Izašli iz te korone i depresije, konačno se osjećali slobodno“, izjavio je Rade.

Nakon duge stanke za sve glazbenike, publika je konačno mogla uživati na koncertu i pjevušiti dobro poznate stihove svestranog umjetnika svjetskog glasa, Rade Šerbedžije.

"Teško je bilo svim umjetnicima koji se bave pjevanjem ili glumom, tom reproduktivnom umjetnošću. Teško je bilo ovih godinu i pol dana, zaista, posebno pjevačima koji žive od toga. Ja ne živim od toga, ali opet mi je bilo teško jer sam navikao na svoje koncerte i tu interakciju s publikom i zaista mi je falilo", ispričao je uoči koncerta popularni umjetnik. 

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Veliki zaljubljenik u Jadransko more i jadranske gradove,  poručio je šibenskoj publici -„Lipo spavajte, čuvajte ovaj lipi grad. Zaista je poseban, ali stvarno poseban“.

Idući tjedan 15. srpnja publika će se na Tvrđavi kuhati “Pastu Italianu” uz nastup popularnog splitskog repera Vojka V, a vruću večer prije Vojka Vrućine dodatno će upotpuniti mladi osječki glazbenik koji nastupa pod pseudonimom z++. Srpanjski dio pograma 22. srpnja zatvara koncert Daleke obale, koja i bez legendarnog frontmena Marijana Bana - sada pridruženog člana benda, opravdava status kultne tvornice zabave za sve generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba