Play ponuda
Play ponuda
Sreći nema kraja

Prelijepa srpska manekenka otkrila da čeka sina s 22-godišnjim nogometašem koji ju skrivao dok mu bijesna nije postavila ultimatum

Sofija Milošević i Luka Jović počeli su se viđati u ljeto 2019. godine.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 12.6.2020. u 11:35
Play ponuda

Sredinom ožujka ove godine, jedna od najpopularnijih i najzaposlenijih srpskih manekenki, otkrila je kako čeka svoje prvo dijete.

Riječ je o 29-godišnjoj Sofiji Milošević koja je već neko vrijeme u vezi s 22-godišnjim nogometašem Real Madrida, Lukom Jovićem.

"Želimo s vama podijeliti sretne vijesti da nam stiže bebica. Zahvalna sam što Luka može biti uz mene tijekom ovog perioda. Ne mogu niti zamisliti da nisam kraj njega tijekom ovih teških vremena za cijeli svijet", napisala je manekenka pored fotografije na kojoj se ljubi sa svojim dečkom.

Sofia nakon toga nije objavljivala fotografije na kojima se mogao vidjeti trbuščić, no na jednoj s početka svibnja otkrila je kako se udebljala 7 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ipak, sada je napokon pokazala poveći trbuh i to na naslovnici poznatog srpskog časopisa Hello! kojemu je ekskluzivno otkrila kako im stiže sin.

Par se počeo viđati u ljeto 2019. godine, no Luka je tu vezu skrivao, dok mu plavuša nije postavila ultimatum: ili će priznati da je zaljubljen ili ona odlazi. Navodno mu je tada poručila kako ona nije neka starleta da bi je se trebao sramiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Sofija iza sebe ima nekoliko propalih veza s nogometašima, pa se čini kako ima svoj tip, a neko su ju vrijeme spajali i s našim Antom Rebićem

>> Jedna od najljepših srpskih manekenki otkrila da čeka dijete s 22-godišnjim nogometašem

Luka je pak s bivšom zaručnicom Anđelom Manitašević dobio sina Davida u veljači 2019. godine, iako je par prekinuo još 2016. godine nakon dvije godine veze. No jedan vatreni susret 2018. godine rezultirao je trudnoćom, pa je bivši par ostao u dobrim odnosima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Par tu i tamo na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije, a u posljednje vrijeme mlađahni nogometaš sve češće objavljuje fotografiji sa sinom, ali i Sofijinim nećakom. Sofia je vlasnica i vlastitog brenda haljina koje ona sama najbolje reklamira.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Play ponuda

Više s weba