Ostalo

'Preljub je pozitivna stvar, bitno je da ne budete uhvaćeni'

Slogan njegova portala je 'Život je kratak, upustite se u preljub'. Noel Biderman, osnivač mrežne stranice 'Ashley Madison' poručuje svojim korisnicima kako je preljub pozitivan, a najbitnije je ne biti uhvaćen.

RTL - Hina
14.04.2014 11:12

"Savršen preljub pozitivna je stvar, jer može učvrstiti ili spasiti nečiji brak", tvrdi Noel Biderman , osnivač mrežne stranice Ashley Madison, specijalizirane za upoznavanje i spajanje partnera koja ima 24 milijuna registriranih članova.

Slogan njegova portala je: "Život je kratak, upustite se u preljub", a Biderman korisnicima poručuje - Činite što želite, samo nemojte da vas uhvate.

Internetsku stranicu pokrenuo je kako bi oženjenim muškarcima i udanim ženama omogućio da ostvare tajna poznanstva uz objašnjenje da on nudi samo tehničku pomoć kako bi se ljudi 'spojili', a afera ne bi razotkrila.

Biderman ističe da on nikoga ne potiče na nevjeru.

Na njegovu portalu, koji se može pohvaliti s impozantnih 24 milijuna registriranih članova, muškarci se registriraju uz plaćanje, a ženama je prijava besplatna.

Biderman je i sam oženjen i iskren kada je posrijedi njegova obiteljska situacija.

"Ako u idućih desetak godina moj seksualni život u braku zamre, ne kanim živjeti u celibatu", rekao je za list Telegraph.

"Imam divnu djecu, prekrasnu obitelj, imućan sam, imam više nekretnina - no ne bih sve to profućkao samo zbog seksa. Ne, ne bih se rastao, ali bih se vjerojatno odlučio za preljub. To može učvrstiti brak. Bitno je samo da ne budete uhvaćeni".