Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nevjera spašava brakove?

'Preljub je pozitivna stvar, bitno je da ne budete uhvaćeni'

Slogan njegova portala je 'Život je kratak, upustite se u preljub'. Noel Biderman, osnivač mrežne stranice 'Ashley Madison' poručuje svojim korisnicima kako je preljub pozitivan, a najbitnije je ne biti uhvaćen.

Image
Foto: RTL
RTL/Hina/ 14.4.2014. u 11:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Savršen preljub pozitivna je stvar, jer može učvrstiti ili spasiti nečiji brak", tvrdi Noel Biderman, osnivač mrežne stranice Ashley Madison, specijalizirane za upoznavanje i spajanje partnera koja ima 24 milijuna registriranih članova.

Slogan njegova portala je: "Život je kratak, upustite se u preljub", a Biderman korisnicima poručuje - Činite što želite, samo nemojte da vas uhvate.

Internetsku stranicu pokrenuo je kako bi oženjenim muškarcima i udanim ženama omogućio da ostvare tajna poznanstva uz objašnjenje da on nudi samo tehničku pomoć kako bi se ljudi 'spojili', a afera ne bi razotkrila.

Biderman ističe da on nikoga ne potiče na nevjeru.

Na njegovu portalu, koji se može pohvaliti s impozantnih 24 milijuna registriranih članova, muškarci se registriraju uz plaćanje, a ženama je prijava besplatna.

Biderman je i sam oženjen i iskren kada je posrijedi njegova obiteljska situacija.

"Ako u idućih desetak godina moj seksualni život u braku zamre, ne kanim živjeti u celibatu", rekao je za list Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imam divnu djecu, prekrasnu obitelj, imućan sam, imam više nekretnina - no ne bih sve to profućkao samo zbog seksa. Ne, ne bih se rastao, ali bih se vjerojatno odlučio za preljub. To može učvrstiti brak. Bitno je samo da ne budete uhvaćeni".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJEPOTICA

Ovo lice ste sigurno već vidjeli! Elena Dizdar naša je najzaposlenija manekenka, angažirala ju je i Izabel Kovačić

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba