Ostalo

Premijer Plenković i supruga Ana čekaju treće dijete!

Prema našim izvorima, Ana Maslać Plenković trudna je treći put i trenutno je u trećem tromjesečju trudnoće. Premijeru uskoro stiže treće dijete

RTL.hr
01.02.2022 11:35

Prekrasne vijesti već neko vrijeme krije premijer AndrejPlenković . Iz izvora bliskih čelnom čovjeku Vlade doznajemo da njemu i supruzi Ani Maslać Plenković stiže treće dijete. Gospođa Plenković u trećem je tromjesečju trudnoće, osjeća se dobro te su i ona i suprug presretni zbog prinove. Treće dijete bit će sjajno društvo dječaku Mariju i djevojčici Mili, čije sretno djetinjstvo je prioritet posvećenih roditelja.


Obiteljski mir i privatnost prije svega

Poznato je, naime, da premijer Plenković oprezno čuva privatnost svoje obitelji, što je razlog i zašto u javnost još uvijek nije izašao s informacijom o trećoj trudnoći svoje supruge. Kako doznajemo, jako je posvećen svojoj djeci i sve vrijeme koje može - nastoji kvalitetno provesti upravo s njima. No, uvijek u intimi. Da je privatnost i život izvan očiju medija obiteljski odabir, govori i činjenica da se Ana Maslać Plenković u medijima pojavljuje zaista rijetko. Pojavila se svega par puta u javnosti sa suprugom, a takav način života njezin suprug u potpunosti podržava.

andrej plenković

Foto: Igor Kralj/PIXSELL


Prvi hrvatski premijer koji je tijekom mandata dobio dijete

Andrej Plenković inače je prvi hrvatski premijer koji je na toj poziciji dobio dijete. Naime, kada je 2017. godine rođena njegova Mila, Plenković je obnašao dužnost šefa Vlade. Tada su mu na prinovi čestitali i politički oponenti, nitko nije ostao imun na sretne fotografije Andreja Plenkovića ispred Petrove bolnice. Prije negoli je dobio Milu, premijer je sa suprugom Anom dobio i sina. Mario je rođen 2014. godine, a ime je dobio po svom djedu, poznatom komunikologu, dok je Mila, možemo pretpostaviti, ime dobila po svojoj baki - majci premijerove supruge. Te 2014. godine su se, inače, Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković odlučili i vjenčati.

Ne zna se puno o ženi koja je osvojila srce HDZ-ovog čelnika, no zna se da dolazi iz Dubrovnika te da je, baš kao suprug, diplomirala na Pravnom fakultetu. Upoznali su se na poslu, a prije negoli je u njegov život stigla ta samozatajna Dubrovkinja, Plenković je bio na glasu kao pravi šarmer. Upravo ona bila je motiv da se skrasi i stvori divnu obitelj - koja će uskoro dobiti još jednog malog člana ili članicu.