Ostalo

Premijerno predstavljena službena pjesma Europskog prvenstva 2018.

RTL i Hrvatski rukometni savez udružili su snage i predstavili službenu pjesmu Prvenstva. Atmosferu u dvoranama do usijanja podići će Indira Levak s pjesmom Na krilima pobjede'.

Tabloid.hr
06.12.2017 12:14

Ostalo je manje od 40 dana do najvećeg sportskog događaja u nadolazećoj godini. U siječnju uvijek je vrijeme za rukomet, a navijači imaju dovoljno vremena zagrijati glasnice i naučiti stihove koji će se oriti u dvoranama diljem Hrvatske.

Za Europsko rukometno prvenstvo, koje će se održati u Poreču, Splitu, Varaždinu i Zagrebu od 12. do 28. siječnja 2018., RTLi Hrvatski rukometni savez udružili su snage i predstavili službenu pjesmu Prvenstva. Atmosferu u dvoranama do usijanja podići će Indira Levak s pjesmom Na krilima pobjede'.

RTL Music okupio je tim poznatih hrvatskih kreativaca. Tekst pjesme potpisuje sama Indira, glazbu Branimir Mihaljević, a glazbenu produkciju Branimir Mihaljević & Denz. Brza i energična, pjesma oslikava natjecateljski duh Prvenstva, a navijače će držati u euforiji do samoga kraja. U pripremi je i snimanje spota te engleska verzija koja izlazi za dva tjedna.

Pjesma Prvenstva premijerno je predstavljena na društvenim mrežama RTL Televizije, Hrvatskog rukometnog saveza i Europskog prvenstva, a svi navijači mogu je slušati na YouTube kanalu HRS-a, RTL Music i EHF EURO.

Pjesma označava početak navijačke groznice koja polako zahvaća Hrvatsku.