Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USUSRET NOĆI VJEŠTICA

Prerušite se u svoju najdražu zvijezdu!

Sedamdeset i pet minuta čistog užasa na brodu sa zombijima? Amerikanci ovih dana plaćaju da bi im se tamo naježila i posljednja dlačica na tijelu! Sve to, naravno, ususret Noći vještica. Oni manje hrabri, samo će se maskirati, a apsolutni hit ove godine su transformacije u omiljene pop i rock ikone.

RTL/ 27.10.2011. u 18:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gotovo sat i pol  čistog užasa u starom, krvlju umrljanom brodu na obali južne Kalifornije i najhrabrijima će slediti krv u žilama.

Čim se ukrcate, vratili ste u tridesete godine prošlog stoljeća, u zastrašujuću atmosferu izgubljenog broda punog najopasnijih mentalnih bolesnika. Njih desetak, zajedno sa podjednako neuračunljivim medicinskim osobljem i posadom, posjetitelje vode kroz užas koji će još dugo pamtiti.

No, ako vam je mučno i od same pomisli da ste daleko od obale zarobljeni sa suicidalnom cabaret pjevačicom, poremećenim zatvorenicima, obiljem krvi i vriskom, možete imati i celebrity Halloween. Za kostimima poznatih u New Yorku zavladala je prava pomama.

Da bi jasno dali do znanja tko ste  treba se prerušiti u upečatljivu zvijezdu. Recimo, gitarist Slash lako ćete postati uz dugu, crnu kovrčavu periku i kožnu jaknu; Justin Bieber uz kapuljaču i naočale, a Beyonce uz jastuk pod majicom, uglađenu frizuru i partnera repera pored sebe.
Kostima je uistinu mnogo, a na vama je samo da odaberete ekipu uz koju ćete tulumariti na Noći vještica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba