Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ISTRAGA SMRTI

Pretražen ured Jacksonovog liječnika

Federelni agenti upali su urede pjevačevog liječnika u Houstonu. Policija istražuje je li Michael Jackson umro zbog prevelike doze anestetika propofol.

M.B./ 23.7.2009. u 8:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Federalni agenti iz DEA-e (Drug Enforcement Administration) i pripadnici policije iz Los Angelesa u srijedu su u Houstonu obavili pretres ureda doktora Conrada Murrayja, privatnog liječnika preminule pop zvijezde Michaela Jacksona, u sklopu istrage koja je pokrenuta zbog sumnje da je pjevač ubijen.

Iako nije među osumnjičenima, doktor Murray ključna je figura istrage budući da većina dosadašnjih dokaza upućuje na to da je Jacko umro od prevelike doze anestetika propofol, koji je pronađen prilikom pretresa njegove vile.

Kako tvrde izvori bliski policiji, iz doktorovog su ureda izneseni kompjuter i 21 dokument u kojem su pronađene pojedinosti iz zdravstvenog kartona Michaela Jacksona.

Doktorov odvjetnik Edward Chernoff novinarima je izjavio kakoje "iznenađen zbog pretresa".

"Bilo koji lijek koji je moj klijent dao Jacksonu, dao mu ga je zbog određenog zdravstvenog problema. Murray je pronašao Jacksona polumrtvog i pokušao ga je oživjeti. Budući da je bio jedini liječnik uz pjevača u trenutku njegove smrti, našao se na udaru javnosti", kaže Chernoff.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KARLA RINČIĆ ZA RTL.HR

Svi se pitaju tko je crvenokosa ljepotica u novoj kampanji Ive Jerković? Sama nam je otkrila čime se bavi te kakve planove ima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba