Play ponuda
Play ponuda
ŽIVOT PIŠE DRAME

Prevarenom suprugu BB Marijane pola nagrade?

Prema zakonu, nagradu koju je dobila pobjednica Big Brothera spada u bračnu stečevinu. Na Marijani je teret dokazivanja da je u trenutku pobjede njezin brak već bio gotov.

RTL/ 28.6.2011. u 9:16
Play ponuda

Zanimljiva rasprava povela se samo dan nakon što je Marijana Čvrljak postala prva ženska pobjednica Big Brother showa. Mnoge je zanimalo hoće li Šibenčanka zadržati cijeli pobjednički iznos u vrijednosti od 104.700 eura ili će ga morati podijeliti s prevarenim suprugom Ivanom.

Zakon je po tom pitanju vrlo jasan. Prema članku 252. Obiteljskog zakona, dobitak od igara na sreću bračna je stečevina, kojom se smatra imovina koju su bračni drugovi stekli radom za vrijeme trajanja bračne zajednice ili potječe iz te imovine (čl. 248).


No, postoji i druga strana medalje. Suprug Ivan je već prije Marijanine pobjede u Big Brotheru navodno pokrenuo brakorazvodni postupak, što samo po sebi ne utječe na podjelu imovine, ali bi pobjednici moglo olakšati put do svih 104.700 eura.

Ukoliko Marijana dokaže da je u trenutku pobjede njezin brak već bio gotov jer više nisu dijelili, ni u stvarnosti, ni emotivno, "novčanik, postelju i kuhinjski stol" - zadržat će cijelu nagradu.

Prethodni članci:

VIDEO: BB Marijana otkrila cijelu istinu

Pogledajte ludi tulum nakon finala Big Brothera

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Play ponuda

Više s weba