Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sreća u nesreći

Preživio zatrpan lavinom zahvaljujući pivu

Jedan muškarac s Aljaske preživio je tri dana zatrpan u snježnoj lavini zahvaljujući nekoliko pivu koje je imao kod sebe.

Image
Foto: PHOTOS.COM
S.K./ 5.12.2011. u 21:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Clifton Vial preživio je tri dana u snijegu zahvaljujući nekoliko limenki piva koje je imao u automobilu kada ga je zatrpala lavina.

Isprava, kad je zaglavio u snijegu, mislio je da su mu dani odbrojani. No, onda je shvatio kako na stražnjem sjedištu automobila ima nekoliko limenku piva.

Nije mogao izići iz auta, a mobilni telefon nije imao signala pa je morao manevrirati s onim što ima u vozilu i nadati se pomoći.

Stopala je zamotao u ručnik kako se ne bi smrzla, te je legao u vreću za spavanje. Nekoliko limenki piva koje je slučajno imao u automobilu su osigurale da ne umre od žeđi.

No, unatoč tome što se Vial poprilično snašao u nepredvidivoj situaciji, bojao se kako ga nitko neće ni tražiti jer nitko neće primijetiti da ga nema jer mu je obitelj na putu.

Srećom, njegove kolega s posla nisu propustile primijetiti da se 52-godišnjak ne pojavljuje na poslu i ne javlja na telefon, te su oni pozvali policiju i spasilačku službu, koji su ubrzo pronašli Clifton Vial.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lažna supruga

Marina Mamić ne krije ljutnju zbog lažnih navoda: 'Zdravko Mamić mi je uništio reputaciju'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba