Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
u potrazi za plesačima

Prijavite se i zaplešite s Nedom Ukraden!

Oduvijek ste željeli zabljesnuti u nekom glazbenom spotu? Smatrate da dobro plešete? E, onda je naša sljedeća priča baš za vas. Neda Ukraden još uvijek traži plesačice i plesače za svoj novi spot, a na naš redakcijski mail svakodnevno pristižu nove koreografije. I danas smo vam izdvojili nekoliko, a vi ocjenite jesu li ti plesači amateri talentirani ili uopće nemaju ritma.

RTL/ 28.5.2014. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Audicija RTL-a i Nede Ukraden i dalje traje, a vaše plesne video snimke u sve većem broju stižu na našu adresu! Naime, popularna pjevačica još uvijek traži talentirane plesače amatere koji će sudjelovati u njezinu novom spotu!

Sve što trebate napraviti je osmisliti koreografiju i otplesati onu zadanu njezina koreografa Alena Sesartića i poslati nam je kako bi poznata pjevačica odlučila jeste li baš Vi njezina nova plesna zvijezda!

Mislite li da možete bolje od pristiglih uradaka, koje možete pogledati u video prilogu - plešite. Vremena za postati plesnom zvijezdom još uvijek imate!  

Videa vlastitog plesa šaljite i dalje na https://www.rtl.hr/zaplesisnedom a ukoliko vam je potrebna inspiracija, u videu pogledajte nekoliko trikova iz koreografije za spot Noći u Brazilu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sjećate se nje?

Vucina muza i bivša Miss Hrvatske danas živi mirnim životom! Sreću je pronašla u potpuno drugačijem svijetu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba