Ostalo

Prije dvije godine tragično je izgubila dijete, no život je pjevačici Pameli Ramljak pružio novu priliku

Biti majka njezin je san već godinama. Prije dvije i pol godine spontanim je pobačajem izgubila Doru, kako je nazvala svoju nerođenu bebu. Težak je period proživjela Pamela Ramljak, no danas je sretna trudnica

Silvija Štrbac
07.12.2016 18:24

Tragedija Pamele Ramljak od prije dvije i pol godine uskoro će biti koliko - toliko ublažena.

Za mjesec dana stiže Antun, mamina i tatina najveća sreća. Dvije i pol godine su ga čekali. Dvije i pol godine oporavka od tuge koju su doživjeli. Tada su izgubili svoju prvu bebu.

"U devetom tjednu trudnoće bebino srce je prestalo kucati i to je bilo to. Nisam ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo, ali bio mi je to stvarno šok. Jer je dijete bilo željeno, jako jako željeno. Nekako u mislima sam joj dala ime Dora", prisjeća se pjevačica.

"Alievo, došao je noviblagoslov tako da ovaj. Bilo je teško, ali prošlo je", uz olakšanje kaže Pamela.

Uz velike drame. Liječnici suutvrdili da Pamela nosi mutirani gen, koji izaziva probleme u trudnoći.

"Otkrila sam da imam taj faktor dva, mutirani gen. Sjedne strane, ne znam da li s mamineili tatine,i zbog toga si moram davati injekcije kojeu suštini razrjeđuju krv tako da nema nikakvog straha da dobijem te male sitne trombe u posteljici. Beba se sada super razvija i sve je u redu", kaže Pamela.

Za Antuna je sve spremno. Njegova mala sobica, ogrnuta u plavo.Svaka stvar u njoj ima svoje mjesto i svoj razlog.

Grijat će njegove nogice, baš poput ljubavi mame i tate.

"Mi smo se i vjenčali u crkvi svetog Antuna, moj suprug je iz te župe. Najveći razlog koji je presudio u vezi imenaako bude muško jest taj, što je njegova pokojna mama htjela da se zove Antun, a on je imao tri godine kad je izgubio majku", kaže Pamela.

Mama mu već smišlja uspavanke uz koje će tonuti u san. Još samo nekoliko tjedana i moći će ga zagrliti. Taj trenutak jedva čeka. Bit će to prava božićna čarolija.