Ostalo

Prije godinu dana život joj se iz korijena promijenio, no Anđelka uživa i izgleda bolje no ikad!

Anđelka Prpić usred pandemije je objavila i da se razvela od dugogodišnjeg partnera, poduzetnika Darija Prpića

RTL.hr
26.11.2021 08:00

"Kad me uče kako da noge izgledaju duže", napisala je glumica Anđelka Prpić na Instagramu prije desetak dana, poziravši u seksipilnoj crvenoj haljini. Komplimenti su se nizali, a šarmantna glumica još jednom pokazala kako živi svoje najbolje dane. Posljednje vrijeme Anđelka oduševljava svojim izgledom i kombinacijama, a koliko je sretna uz prijateljice i svog voljenog sina - ona ne propušta pokazati i na društvenim mrežama.

Budući da je krajem listopada zvijezda serije "Anđelka i Anđelka" proslavila i rođendan u društvu najbližih, Prpić im se nije propustila zahvaliti na svemu dirljivim porukama. Svakako je najslađa ona koju je uputila svome sinu, napisavši pored njihove fotografije tek: 'milijunašica'. U čestitkama koje su se zaredale istaknuo se i onaj njezinog kolege iz spomenute serije - Andrija Milošević bio je među prvima koji su joj čestitali.

Otkako se razvela od poduzetnika Darija Prpića, Anđelka se potpuno posvetila poslu te svom sinu Jakši. Iako su se nizale pretpostavke o razlozima kraja braka, glumica ih nikada nije navela, a nije to učinio ni Prpić, s kojim je Anđelka ostala u dobrim odnosima. "Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo prije 2020. ne bih bacila ili zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu pritisnuti 'izbriši', naprotiv", rekla je nakon kraja braka glumica.

Iako joj se život prošle godine iz korijena promijenio, i to usred pandemije koronavirusa, Prpić je svojim pozitivnim stavom i energijom snažno nastavila dalje pa radi, uživa i izgleda bolje no ikad.