Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
i pogrebni vijenac

Prijetnja ili šala? Ženi na kućnu adresu stigao mrtvački kovčeg

Na kućnu adresu zbunjene gospođe Bugarski nepoznati čovjek donio je prije nekoliko dana pogrebni vijenac, a još veća bizarnost uslijedila je par dana kasnije kad joj je pred kućnim vratima osvanuo mrtvački kovčeg, pun pijeska.

Image
RTL/Hina/ 2.9.2013. u 13:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kikinđanku Vidosavu Bugarski (80) zaprepastile su pošiljke koje je dobila u razdoblju od nekoliko dana s nepoznate adrese - prvo pogrebni vijenac, a potom i mrtvački kovčeg, pa će ovaj slučaj na sjeveru Banata morati istražiti policija.

Na kućnu adresu zbunjene gospođe Bugarski nepoznati čovjek donio je prije nekoliko dana pogrebni vijenac, a još veća bizarnost uslijedila je par dana kasnije kad joj je pred kućnim vratima osvanuo mrtvački kovčeg pun pijeska.

Dok je zaprepaštena žena pokušavala doznati tko joj je donio i poslao vijenac i kovčeg, ništa manje šokirani susjedi su odlučili pozvati policiju jer nitko Vidosavu, koja se u Kikindu doselila s mužem prije osam godina iz Čoke, nije mogao dovesti u vezu s bilo kim kome bi moglo pasti na um da na ovaj način pošalje poruku kakva god ona bila.

"Ne znam tko ovo radi i zbog čega jer sam sa susjedima u dobrim odnosima, nikom ništa ne dugujem niti je meni itko išta dužan", kaže Vidosava, koja je prije nego se doselila u Kikindu, živjela 48 godina u Čoki.

Susjedi, koji ne pamte da su čuli za nešto slično, nadaju da će policija otkriti gdje su kupljeni kovčeg i vijenac, tko ih je kupio i zašto ih je poslao Vidosavi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOGOMETAŠ PRENOĆIO U REMETINCU

Marija Cvitanović ipak stala uz nasilnog supruga Igora

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba