Play ponuda
Play ponuda
NERVOZAN ZBOG PROSIDBE

Princ tri tjedna nosio prsten u torbi

Princ William je priznao da je bio jako nervozan zbog prosidbe dugogodišnje djevojke te da su mu trebala čak tri tjedna da postavi pitanje.

Image

PXL princ william, kate middleton PXL princ william, kate middleton

M.K.S./HINA/ 17.11.2010. u 8:04
Play ponuda

LONDON - Britanski princ William priznao je da se bojao da će izgubiti majčin zaručnički prsten koji je tri tjedna nosio skriven u ruksaku prije nego što je zaprosio Kate Middleton.

"Nosio sam ga u ruksaku tri tjedna", rekao je William. "Doslovce ga nisam ispuštao. Kamo god sam išao, nosio sam ga sa sobom jer sam znao da sam u nevolji ako ga izgubim."

Princ je darovao Dianin prsten sa safirima i dijamantima svojoj zaručnici kad ju je zaprosio prošlog mjeseca na odmoru u Keniji. Nije, doduše, rekao je li pritom i kleknuo.

Isti prsten je za zaruke s princem Charlesom dobila i njegova pokojna majka Diana. William je objasnio da prsten za njega ima veliku emocionalnu vrijednost, no u Velikoj Britaniji su se već pojavili komentari da ovaj prsten možda i nije najbolji izbor jer je poznato da njegovi roditelji nisu imali brak iz snova.

U prvom intervjuu nakon objave zaruka mladi par je ispričao i neke pojedinosti iz svoje veze od početaka tijekom studija pa sve do zaruka.

Trebali bi se vjenčati u proljeće ili ljeto iduće godine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TRIDESETA GODIŠNJICA SMRTI

Sin Đurđice Barlović za RTL.hr o pokojnoj majci: 'Odrastati bez nje bilo je kao odrastati bez dijela tijela'

Play ponuda

Više s weba