Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GIBONNI O NOVOJ PLATINASTOJ PLOČI

"Priznanja i nagrade su smisao ovoga što radim"

Iako je riječ o live albumu, a takvi u pravilu u Hrvatskoj ne prolaze sjajno, Gibonni je "Acoustic/Electric" do danas prodao u više od 20 tisuća primjeraka.

Image

gibonni gibonni

D.K./ 24.10.2008. u 12:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RIJEKA - Gibonnijev live album "Acoustic/Electric" dobio je ovih dana platinasto priznanje za 22 tisuće prodanih primjeraka, što je, na zalazu hrvatske diskografije, zaista respektabilan podatak. Pjevač ne krije da mu nagrade puno znače, jer, kaže, "priznanja i nagrade su smisao toga što radi", a dodaje i kako je u vrijeme prženja glazbe ovakvo priznanje, i to još za live album, pravo čudo.

Gibonni je u intervjuu za Studio otkrio kako trenutno radi na novim pjesmama: "Imam plodne i neplodne periode, a trenutačno sam u plodnom. Jako sam zadovoljan". Priznao je i da, poput kolege Olivera Dragojevića, sanja o koncertu u nekoj od svjetski poznatih glazbenih prostora. Njemu su, kaže, draži londonski klubovi u kojima su svirali rockeri koji su odredili njegov glazbeni ukus.

"Već šesnaestu godinu mogu reći da mi ide"

"Krajem osamdesetih počeo sam pisati pjesme za druge ljude i nisam ni sanjao da ću jednog dana i sam biti prihvaćen kao izvođač. Kad se to pojavilo, osjećao sam se kao da imam u ruci kruh povrh pogače. Znam da moj uspjeh nije slučajan, da svaki put dajem sve od sebe. Ali, eto, ja već šesnaestu godinu mogu reći da mi ide i presretan sam zbog toga. Pazite, moglo je to trajati i tri godine i ja bih opet bio sretan. No, ljepše je kad traje 16 i kad sam ja sve te godine među prvom dvojicom ili trojicom", priznao je Gibonni i demantirao glasine da uskoro seli na Kvarner. Kako kaže, Split mu je još uvijek - grad broj jedan.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STUDENTSKI POKLON

Snimile erotski kalendar Putinu za rođendan

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba