Play ponuda
Play ponuda
april šokirala svijet

Pročitajte pismo prostitutke suprugama svojih mušterija!

Adams je napisala poruku suprugama svojih mušterija, zapravo suprugama svih mušterija svih prostitutki na svijetu u kojoj je zaključila kako je upravo ona tajni sastojak mnogih zdravih brakova.

Image
Foto: Boris Roessler/DPA/PIXSELL
RTL/ 22.1.2015. u 13:07
Play ponuda

Kontroverzni tekst koji je objavljen na američkom Viceu šokirao je javnost, a radi se o pismu njujorške prostitutke pod pseudonimom April Adams.

Adams je napisala poruku suprugama svojih mušterija, zapravo suprugama svih mušterija svih prostitutki na svijetu u kojoj je zaključila kako je upravo ona tajni sastojak mnogih zdravih brakova.

Pismo prenosimo u cijelosti:

Draga suprugo,

Ne poznajem te, ali znam da postoji mogućnost da te suprug prevari s prostitutkom- To kažem jer se ja time bavim, a klijenata mi ne nedostaje.

Ali ne tvoj suprug, reći ćeš, ne on! Drugi muževi da, vaša veza i vaš seksualni život su sasvim druga priča. Imali ste trojac s tvojom cimericom na faksu prije desetak godina. Svakog kolovoza unajmite dadilju i odete u las Vegas. Imate neku posebnu stvar s maratonima serije 'Zakon i red'. Vi imate fantastičan brak!

Da vas pitam nešto - kad ste zadnji put vodili ljubav tri puta u jednom tjednu? Kad se on posljednji put požalio zbog toga? Zar ne misliš da je moguće kako je on umjesto toga maknuo problem iz tvojih ruku i stavio ga u moje?

Dobra vijest je, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, znači da želi ostati u braku. Odlučio se na malo uzbuđenja, ali na najmanje kompliciran način. Zamisli da je umjesto mene dadilja, susjeda, tvoja najbolja prijateljica... Mogla bih nastaviti, ali jasno ti je na što ciljam.

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali i konkretna: moje vrijeme, pažnja i seksualnost mjere se u satima izvan kojih je on samo tvoj. I ono što je najvažnije - ja tvog supruga ne volim niti ću ga ikada voljeti. Prilično je nevjerojatno da prema njemu osjećam nešto više od onoga što osjećam prema svom omiljenom konobaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ja nikada neću biti prijetnja tvom braku jer kad ne radim ne želim imati veze ni sa jednim od vas. Nikad neću otići s njim na večeru niti ću vas zvati usred noći i spominjati razvod. Od mene nećeš saznati što se dogodilo. A ako saznaš od njega - ili je glup ili je jako ljut na tebe.

Da, neki klijenti razviju nekakve osjećaje, ali njih je vrlo malo, budući da je ono što ja radim - lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalateri obožavaju WC školjke?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uvjetovana njihovom željom da mi daju novac. Ne gledaj na to kao da gleda TV s tobom i djecom, a potom da bježi u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdizati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god on o meni seksualno razmišljao, njegove emocije neće biti prisutne u ovome što zajedno radimo.

Ako postoji potencijal da se stvari zakompliciraju s njegove strane, uvijek postoji sigurnosna mreža - mene se mora platiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
JAKO JE PREDAN

Karmela otkrila Tomislavovu tajnu stranu zbog koje mu se divi: 'Probudi se usred noći'

Prema mom iskustvu muškarci na seks troše samo onoliko koliko si ga mogu priuštiti. Ako je ovo tvom mužu potrebno svaka dva tjedna i može izdvojiti 1000 dolara mjesečno iz vašeg kućnog budžeta onda će se viđati s nekim tko naplaćuje onoliko koliko ja naplaćujem. Ako želi više, pa ne može izvući novac iz zraka. To je vožnja koju završavam riječima- 'Dragi, moram ti nešto reći...'

Što god on mislio da osjeća zaboravit će na to za dva tjedna kao i bilo koju drugu žudnju.

A što s bolestima? Unatoč onome što danas vidiš u filmovima, većina seksualnih radnika danas je vjerojatno zdravija i seksualno svjesnija od prosječne tajnice. Sjećaš li se kad sam ti objašnjavala limite svojih osjećaja prema njemu? To podrazumijeva i njegov epidemiološki profil. I šanse da ostanem trudna uslijed onoga što radim su apsolutno nikakve.

Možda i dalje ne želiš da spava sa mnom pa ću te ponovno pitati - kad ste zadnji spavali zajedno tri puta u jednom tjednu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ne kažem da je tvoj posao činiti ga sretnim. Kažem da ti možda jednostavno ne želiš tako često spavati s njim. Prezaposlena si ili si pod stresom ili te on više ne privlači. Shvaćam, mene sigurno ne privlači.

U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom oboje dobivate onoliko seksa koliko želite. Dokle god se kloniš njegova mobitela imate šansu dogurati do 50. godišnjice braka. Nema na čemu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POBJEDNICA BB-A

Nastavlja se potraga za Marijanom Seifert: Pronađene su njezine stvari, oko Save dizat će se i dron

Play ponuda

Više s weba