Ostalo

'U krevetu sam s tvojom ženom': Pročitajte poruke Pete Davidsona i Kanyea Westa zbog kojih će i vama biti...

"O, koristiš vulgarnost, gdje si trenutno?", odgovorio mu je Kanye kojeg je najvjerojatnije oblio hladan znoj kada mu je Pete odgovorio: "U krevetu s tvojom ženom"

L.K.
14.03.2022 22:00

Komičar Pete Davidson se konačno osvrnuo na aktualne napade repera Kanyea Westa na društvenim mrežama koji su usmjereni protiv njega i njegovedjevojke. 41-godišnje Kim Kardashian . Za vrijemedopisivanjakomičara i repera pale su neke teške uvrede, a prijepis poruka možete pročitati u članku.

Davidson je tražio od 44-godišnjegKanyea da javnu bitku vodi negdje drugdje teda se umjesto dopisivanja i prepucavanja preko društvenih mreža sretne s njim u "četiri oka".

Pete je započeo dopisivanje oslovljajući sebe omalovažavajućim nadimkom Skete koji mu je dodijelio sam Kanye West. Ubrzo je nakon te poruke uslijedila još jedna kraća i nakon nje Peteov selfie za koji je tvrdio da nastao u krevetu najpoznatije svjetske starlete.Tom prilikom je izbacio jezik, podigao palac i pokazao svoj tetovirani torzo.

Pročitajte još
Kanye West podivljao na Petea Davidsona: Nazvao ga je ku***glavim i podijelio njihove privatne poruke uz...

"Yo, ovdje Skete, možeš li, molim te, odvojiti trenutak i smiriti se. Osam satije ujutro i ne mora biti ovako", započeo je 28-godišnjiDavidson.

Pete Davidson i Kanye West poruke

(FOTO: Screenshot Instagram)

"Kim je doslovno najbolja majka koju sam ikad upoznalo. Ono što ona radi za tu djecu je nevjerojatno, a ti si jebeno sretan što je ona mama tvoje djece. Odlučio sam da ti više neću dopustiti da se ovako ponašaš prema nama i prestao sam šutjeti. Odrasti, je***e", nastavio je komičar u vrlo oštrom tonu u kojem je prijetio i Yeu.

Pročitajte još
Tihi rat traje odavno! Evo kako je Pete Davidson prije četiri godine pričao o Westu

"O, koristiš vulgarnost, gdje si trenutno?", samo mu je odgovorio Kanye kojeg je najvjerojatnije oblio hladan znoj kada mu je Pete odgovorio: "U krevetu s tvojom ženom".

"Sretan je vidjeti da si izašao iz bolnice i na rehabilitaciji", odgovorio mu je reper i bivši suprug najpoznatije Kardashianke odvraćajući pozornost sa svog mentalnog zdravlja.

Pete Davidson i Kanye West poruke

(FOTO: Screenshot Instagram)

"Isto ovdje. Čudo je što se događa na tim mjestima kad odeš po pomoć. Trebao bi pokušati. U L.A.-usam na dan ako želiš prestati biti mali dječak s interneta i razgovarati", nastavio je Davidson.

"Ne plašiš me, brate. Tvoji postupci su tako j****ii sramotni. Tako je tužno gledati kako svakodnevno uništavaš svoje naslijeđe", dodao je.

Pete Davidson i Kanye West poruke

(FOTO: Screenshot Instagram)

"Više ste nego dobrodošli da dođete na nedjeljnu službu", uzvratio mu je Kanye.

"Zašto se ne nađemo nakon nedjeljne službe i utakmice svetaca... Ja ću biti u BHH, možemo pojesti i razgovarati u mojoj sobi. Privatno - jedan na jedan. Čovjek čovjeku", napisao je Davidson.

"Ono što radišsvojoj obitelji je opasno i ostavit će im doživotne ožiljke. Molim te rješavaj ove stvari privatno brate, preklinjem te", nastavio je 28-godišnjak.

Pročitajte još
Kanye West nadmašio samog sebe: Zbog ljubomore reper navodno širi glasine da Pete Davidson ima AIDS

"Želiš me vidjeti, dođi na nedjeljnu službu", napisao je West koji i dalje nije odustajao od ideje o misi i čitanjuevanđelja.

"Ovo nije javno frajeru. Nisam ovdje zbog slika i medija. To je očito sve do čega ti je stalo. Moja ponuda stoji. Volio bih da jednom u životu budeš muškarac", nastavio je Pete.

Pete Davidson i Kanye West poruke

(FOTO: Screenshot Instagram)

A onda, unatoč svim Kanyeovim verbalnim napadima na Kim i Petea, komičar mu je predložio pomoć u borbi smentalnim zdravljem.

"Dopusti da ti pomognem, čovječe. I ja se borim se i s mentalnim problemima. Nije to lako putovanje. Ne morašse više osjećati ovako. Nije sramota imati malu pomoć. Bit ćeštako sretani miran", pojasnio mu je dečko njegove bivše supruge.

"Nemaš pojma koliko sam bio dobar prema tebi unatoč tvojim postupcima prema meni. Zamolio sam SNL da te prestanu ismijavati,što su mjesecima htjeli učiniti. Spriječio sam stand up komičare da pričaju o tebi jer ne želim da otac moje djeceizgleda loše javnosti", dodao je Davidson koji smatra djecu iz braka Kardashian West, djelomično svojom.

Pročitajte još
Poznate dame biraju 'zločeste' dečke: Obilježile ih ovisnosti, borba s mentalnim zdravljem i turbulentne...

"Čuvam ti leđa iako me tretiraš kao govno jer želim da sve bude glatko, ali ako me nastaviš pritiskati kao proteklih šestmjeseci, prestat ću biti fin", zaprijetio mu je Pete.

Pete Davidson i Kanye West poruke

(FOTO: Screenshot Instagram)