Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KAMP ILI HOTEL?

Pronađite idealni smještaj za ljetovanje

Kampiranje pod vedrim nebom ili hedonizam u hotelu s pet zvjezdica su dva potpuno različita oblika godišnjeg odmora, ali privlače i potpuno različite tipove gostiju.

rtl.hr/ 17.8.2011. u 18:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samo šatori ili male kamp kućice su stvar prošlosti. Moderni auto kampovi danas nude mnogo više, od jednostavnih šatora do vrhunskih apartmana. Tko želi i više od toga, to može pronaći u hotelu s pet zvjezdica.

Najskuplja All inclusive varijanta, najviše se uzima, jer potpuno je drukčiji osjećaj kad se ni o čemu ne moraš sam brinuti. Ali mogućnost da si sami skuhaju što i kad god žele, a ne da su vezani za ponude restorana, jedna je od stvari koju obitelj kampera ne bi mijenjala ni za što.  Svi kamperi tvrde da je samo osjećaj otvorenog neba nad glavom pravi odmor. Jer gotovo svi koriste neke od desetke spa i wellness programa koji su s vremenom postali zaštitni znak hotelskog hedonizma. Kad odsjedaju u elitnom hotelu, more pogodnosti jednostavno preplavi goste.

Prošlo je vrijeme kad je svatko mogao samo doći u kamp, misleći kako će potrošiti malo novca, jer koncept kampiranja  se posljednjih godina promijenio. Ipak zajedničko i kampu i hotelskom kompleksu je da vam je sve na raspolaganju, od trgovina do frizerskog salona.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba