Ostalo

Prošlo je 10 godina od selidbe u Madrid: Fani Stipković upisala još jedan veliki uspjeh

Fani Stipković, kao jedina žena u povijesti, članica je izvršnog odbora IFFHS-a, voditeljica odnosa s javnošću IFFHS-a te odgovorna za uručenje ovogodišnjih nagrada.

PR - Tabloid.hr
05.03.2021 10:00

Novinarka i televizijska voditeljica, Fani Stipković , sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom.

Svih tih godina, kao i onih ranijih, u potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina. S obzirom kako je i sama jednom istaknula – "uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira", ne čudi da je svoj hobi pretvorila u posao.

Fani Stipković

(FOTO: Privatna fotografija)

Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku , osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova , u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.

IFFHS je početkom ove godine objavio rezultate za najbolje nogometaše, nogometašice, trenere i klubove proteklih desetljeća, a upravo će Fani, kao članica izvršnog odbora i voditeljica za odnose s javnošću IFFHS-a, biti odgovorna za uručenje nagrada, koje će se ove godine zbog COVID-19 obaviti dijelom virtualno, dijelom u klubovima. U ovom prestižnom društvu, našao se i Luka Modrić, kao treći najbolji playmaker u prošlom desetljeću, ali i kao član najboljeg nogometnog tima proteklog desetljeća.

Osim toga, Fani je dobila ulogu voditeljice tjednih vijesti IFFHS-a, koji je lansirao svoj online kanal www.iffhs.com/videos , na kojem će Fani svakog tjedna objavljivati videe s novim statistikama i rezultatima unutar Federacije.