Play ponuda
Play ponuda
podržao ih poznati glumac

Prostitutke prosvjedovale protiv progona iz Sohoa

Glumac Rupert Everret, koji trenutačno priprema dokumentarni film o prostituciji, došao je snimati i poduprijeti prijateljice noći koje su prošetale gradom u prosvjednoj povorci oskudno odjevene, dan nakon zatvaranja nekoliko stanova u kojima su radile.

Image
RTL/Hina/ 10.10.2013. u 9:28
Play ponuda

Glumac RupertEverret je u srijedu došao pružiti potporu prostitutkama koje su prosvjedovale protiv progona iz Sohoa, crvene četvrti u samom središtu Londona koji bi mogao izgubiti svoju "dušu".

"Mislim da ih ne treba iseliti kako bi ovamo došli bogati stranci što bježe pred porezom i pretvaraju Soho u još jednu četvrt bez duše", rekao je Everett.

Glumac koji trenutačno priprema dokumentarni film o prostituciji došao je snimati i poduprijeti prijateljice noći koje su prošetale gradom u prosvjednoj povorci oskudno odjevene, dan nakon zatvaranja nekoliko stanova u kojima su radile.

Premda britanski zakon zabranjuje javne kuće u kojima radi više od dvije prostitutke, ne zabranjuje plaćanje seksualnih usluga, podsjetio je član engleske udruge prostitutki NikiAdams, u ružičastoj mini suknji i sa šalom od perja oko vrata.

Prostitutke iz Sohoa tvrde da same rade u svom stanu, uz pomoć recepcionera i domaćice koja se brine za financije i intervenira u slučaju nesporazuma s klijentom.

Paula, 21-godišnja Rumunjka koja radi u Sohou već četiri godine, misli da progon "nije pravedan" i da ih se ovime "izbacuje na cestu".

Po riječima BelleWalker, bivše kolegice, Soho je u stvari sigurno mjesto za rad. "Drugdje se djevojke redovito uznemiruje, ali u Sohou se trgovina seksa ne skriva. Ona donosi novac pa i druge trgovine u četvrti imaju koristi od nje. To djevojkama daje stanovitu moć", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
u šetnji zadrom

Subašić objavio rijetku fotku sa sinom: Nikad ne govori o ljubavnom životu koji nije oduvijek bio med i mlijeko

Play ponuda

Više s weba