Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NA KAUČU MRLJE OD URINA

Provalila, pregledala Facebook i pobjegla!

Vlasnica kuće u Georgiji doživjela je solidan šok kad je na svom kauču pronašla mladu plavušu koja tipka na njenom laptopu.

Image

facebook facebook

RTL/ 27.3.2013. u 8:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nije baš najugodnija stvar na svijetu zateći provalnika na djelu, a 33-godišnja žena iz Athensa u američkoj saveznoj državi Georgiji imala je tu 'sreću' da je na kauču dočeka djevojka, koja joj je ostavila i mali 'poklon' na kauču.

Naime, vlasnica kuće u Athensu je u nedjelju popodne zatekla mlađu plavokosu djevojku koja je sjedila na kauču i provjeravala svoj Facebook profil na laptopu koji je isto 'posudila' u kući. Kad je ugledala vlasnicu, prepala se te brže-bolje skupila stvari i pobjegla.

Vlasnica je nazvala policiju, a identitet mlade provalnice nije bilo teško otkriti, jer se u žurbi zaboravila odjaviti s Facebooka. Lokalni portali pišu da se radi o 18-godišnjoj studentici sa Sveučilišta u Georgiji, koja uopće nije željela ništa ukrasti nego samo pregledati Facebook.

Da stvar bude bolja, na kauču je uočena mrlja koja ne može biti ni od čega drugog nego od urina pa izgleda da je mlada studentica na kauču obavila i nuždu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba