Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
a vi?

Provjerili smo pate li hrvatske glumice za lijepom frizurom i koliko im je važna kosa

Kosa je u današnje vrijeme jako važna i smatra se simbolom ljepote. No pate li baš sve žene za lijepom frizurom?

Marijana Čikić/ 8.12.2016. u 18:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jeste li znali da plavuše imaju najviše vlasi na glavi, a crveno-kose najmanje? Ili recimo da nam na dan ispadne 50 do 100 vlasi?

To su možda nepoznate činjenica o kosi, no jednu svi znamo. Kosa je u današnje vrijeme jako važna i smatra se simbolom ljepote. No pate li baš sve žene za lijepom frizurom? Marijana Čikić to je provjerila s hrvatskim glumicama!

Žene se, kad je kosa u pitanja dijele na dva ekstrema - one koje jako brinu o njoj i one kojima frizura nije baš važna.

"Jako malo pušta da radimo što hoćemo, u stvari većina žena dođe sa ciljem kako želi izgledati. Žene sa dugom kosom one naravno milimetar do dva šišaju dok sa kratkom kosom one daju da se radi kaj se hoće", kaže frizerka Ana Kuštra.

"Kad me netko šiša stvarno pazim na svaki milimetar i centimetar koliko će se kose odrezat i najčešće izađem zadovoljna van", otkriva glumica Ana Vučak.

"Ja vam se držim one stare što je meni još mama rekla:  Kosa nije materijal pa ako ju ošišaš ona će narasti", kaže glumica Nina Erak-Svrtan.

"Pa moglo bi se za mene reći da sam ja malo zahtjevnija osoba zato što sam možda horoskopska djevica pa volim da sve stoji onako kako treba jer perfekcionist sam i nekad je to moja mana evo priznajem, što ja mogu", dodaje Ornela Vištica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kao I u drugim stvarima u životu, neke su dame sklone eksperimentiranju, dok neke ziheraštvu dodaju posve novu dimenziju. 

"Ja sam sklona eksperimentiranju ukoliko ono ne uključuje bojanje kose to svi znaju koji su sa mnom radili na serijama i sve skupa tako da evo još uvijek me nitko nije usopio obojati još uvijek imam prirodnu svoju boju kose", kaže Ornela, dok je Nataša Dangubić potpuno drukčija po tom pitanju: "Mijenjala sma u životu od kratke kose crne do duge plave, crvene, zelene, žute, sve sam imala na glavi prema tome sve dužine i sve boje pa pretpostavljam da jesam dosta ekstravagantna". 

"Budući da sam rodila sad treće dijete i dojim opala mi je sva kosa i to hoće valjda kad su te hormonske promjene i jedino što mi je preostalo da se ošišam", otkriva glumica Darija Lorenci.

I zamislite, ništa joj se nije dogodilo. Kosa će uvijek narasti, paničarili mi ili ne. Ono ispod nje, ipak bi trebalo biti bar malo važnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Težak razgovor Suzane i Hrvoja, došlo i do velikog otkrića: ‘Ne razumijem te, totalno si mi fejk’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ATRAKTIVNA SINJANKA

Ona je predivan model, ali i sjajna liječnica! Tko je atraktivna Suzana o kojoj ovih dana svi pričaju?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba