Play ponuda
Play ponuda
šestu godinu zaredom

Provjerite zašto je Rovinj postao centar svijeta!

Od jučer, Rovinj je pravo malo medijsko središte - najjača imena iz branše stižu na Weekend Media festival. Šesto izdanje ove manifestacije donosi brojne ugledne goste, predavače i zvijezde.

RTL/ 20.9.2013. u 18:15
Play ponuda

Šestu godinu zaredom, u staroj tvornici duhana u Rovinju, okupila se svita domaćih i regionalnih medijskih, marketinških i PR znalaca. Rovinj je opet centar svijeta!

Kreativci modernog doba tri će dana sudjelovati u bogatom programu predavanja, panel rasprava i prezentacija s preko stotinu predavača i panelista iz regije, ali Europe i čitavog svijeta.

Nekadašnji glavni urednik uglednog financijskog dnevnika Financial Times - Sir  Geoffrey Owen, među prvim je ovogodišnjim panelistima. Prva godina na Weekend media festivalu donijela mu je i veliko iznenađenje.

No, kako to biva - ovog vikenda, neće samo štreberi profitirati – na svoje će doći i ljubitelji zabave. Mjesto je ovo poznato i po koncertima i dobrim partijima, kojima će mnogi pozdraviti ljeto i tople dane. No, prije uskakanja u plesne cipelice - šteta bi bilo da ne odrade i pokoje predavanje.

Zanimljivo će biti, sudeći po programu - i za partijanere i za štrebere, bitno je samo, da i jedni i drugi, za ovakav tempo imaju - dobru kondiciju.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POBJEDNICA BB-A

Nastavlja se potraga za Marijanom Seifert: Pronađene su njezine stvari, oko Save dizat će se i dron

Play ponuda

Više s weba