Play ponuda
Play ponuda
BIG BROTHER

Prva ljubavna doza u BB kući

Nemeš i Marijana su zamolili Bojanu da se zamijene i Bojana je ovoga puta spavala malo bliže Slavici. Pao je prvi poljubac između Nemeša i Marijane, a kasnije i nesto više.

RTL/ 23.3.2011. u 9:47
Play ponuda

Ispod najslavnijeg popluna na svijetu, od ljubavnog trokuta nastao je par. Nemeš i Marijana su zamolili Bojanu da se zamijene i Bojana je ovoga puta spavala malo bliže Slavici. Pao je prvi poljubac između Nemeša i Marijane, a kasnije i nesto više. Ovoga jutra Marijana i Nemeš razgovaraju u dvorištu, o tome šta se dogodilo sinoć i kako je Marijana u problemu.

Zbog sinoćnje situacije koja se dogodila ispod čuvene "jorgan planine" nastala je pometnja. Razmjenjivanje nježnosti između markantnog pjevača i vatrene Dalmatinke utjecalo je na raspoloženje dvoje "golupčića". Nemeš je poprilično nervozan, pokušava da prikriti svoju napetost, ali mu baš i ne usipeva. Utjehu traži pored Bojane, koja sjedi na ležaljci. Bojana je dala blagoslov i dostojanstveno se povukla, iako joj verovatno nije svejedno. Marijana je poprilično tiha, pere svoje stvari i neprestano šeta po kući.

Sve o Big Brotheru pročitajte na https://bigbrother.rtl.hr/naslovnica/

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba