Ostalo

Prvi put pred kamerama RTL Exkluziva! Progovorila djeca Leonarde Lončar i Zvone Bobana: 'Puno toga je...

Leonarda Lončar odavno je poznato ime u svijetu mode, a povratak u Zagreb samo je ubrzao njezinu želju da se vrati na staze slave. Nakon teškog životnog razdoblja, ova dama ne skriva osmijeh, a prvi puta ispred naših kamera progovorila su i njezina djeca Rafael i Marta

Ana Zgrebec
13.03.2022 18:30

Uvijek nasmijana, jedinstvena i svoja. Dobro znano ime iskusnim modnim liscima - Leonarda Lončar na dan žena predstavila je novu modnu kolekciju, a sav prihod ide u humanitarne svrhe za osmeročlanu obitelj koja živi na rubu egzistencije.

"Nova kolekcija je po navodnicima nova zato što sam se uvijek bavila izradom nakita i sada sam uljučila moj print na majice i izradu jastuka i dekica. Bit će tu i dodatnih žženskih dijelova, tunika, majica", priča Leonarda.

Žena velikog srca nikada nije krila da su joj najveća ljubav, ali i podrška obitelj i djeca. A i oni na majku gledaju s poštovanjem i ljubavi. Upravo su Leonardini blizanci Rafael i Marta došli podržati majku u novom pothvatu. I ne samo oni, već i kuma Katarina koja o Lei govori kao o svojoj majci.

leonarda lončar

Foto: Miranda Cikatić/PIXSELL

"Jesmo, jako smo ponosni. Da, jako smo ponosni, jako puno toga je prošla i napravila je nešto izvrsno. Baš mi je drago da je ponovno upala u sve ovo i drago mi je da je opet stala na noge", ispričala su Leonardina djeca i poručila da mama, uz dizajniranje, vješto i sjajno kuha.

"Da je jedna od najjačih žena koje sam ikada vidjela u životu i da je jako puno volim.
Da je puno toga prošla i da ju puno volim. Da ju volim", poručila je Marta svojoj majci putem kamera RTL Exkluziva.

A uz ovoliko ljubavi nije ni čudo da ne skida osmijeh s lica. Iako je iza njen težak period i rastava od bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana, Lei pomažu i prijateljice. Podrška prijateljica i njezinih petero djece najveća su svetinja ovoj predivnoj dami. Stoga, uz svu tu ljubav ne sumnjamo da je uspjeh Leonardi Lončar zapisan u zvijezdama.