Ostalo

Prvo doktoru 'malo se pofriškati', a onda se bacila na posao: Bili smo sa seksi agenticom Rinom u prodaji...

"Kuća je stvarno održavana, svježe pokrečena i nije stradala u potresu ni ništa slično. Iako je stolarija drvena, sve je održavano", pojasnila je Rina Broqi

Edita Misirić Vrkljan
2021-11-22 09:00

Rinu Broqi , modernu agenticu nekretnina danas ćete vidjeti u akciji! U sljedećoj priči pogledajte kako na sve moguće načine pokušava prodati kuću u Zagrebu. No, prije toga, posjetila je svoju najdražu ordinaciju estetske medicine.

Rina Broqi, atraktivna agentica za nekretnine danas pokazuje kuću s mnogo prednosti, ali i jednim velikim nedostatkom. Jako joj je važno da to prođe što bolje. A po dozu samopouzdanja navratit će kod doktora Srećka Budija .

"Idemo kod doktora Budijamalo se pofriškati i onda možemo na pregled kuće", rekla je 29-godišnja agentica za prodaju nekretnina.

Rina diskretno želi otvoriti pogled.

"Ideja je malo podići obrve, da joj malo otvorimo oči. Radimo takozvanimezoniti, odnosno aktivplus koje spadaju u kogniti. Imaju te male zubićekojima zapravo dižemo tkivo", pojasnio je doktor Budi.

"Baš mi je bilo super. Sva sam sretna. Imamtotalno tužne oči i ovo me podigne. Mislim da je efekt fenomenalan", tvrdi Rina.

Tretman koji se izvodi u pauzi za ručak trajao je desetak minuta. Rina je sadaspremna za prodaju kuće u zagrebačkom kvartu Oranice.

"Vrlo atraktivnalokacija zadnjih par godina. Sama kuća se sastoji od tri stambene jedinice -dva trosobna stana i jednegarsonjere. Kuća je stvarno održavana, svježe pokrečena inije stradala u potresu ni ništa slično. Iako je stolarija drvena, sve je održavano", pojasnila je Broqi.

"Kupac gleda kuću zapravo kao investiciju. On bi volio iznajmiti svaku jedinicu, jednoj obitelji ili studentui od toga otplaćivati kredit", dodala je.

Pročitajte još
Najzgodnija hrvatska agentica za nekretnine: 'U pauzi svratim do svog doktora i onda me on sredi'

A to je čini se danas najisplativije.

"Mislim tu za jednu osobu -350 eura + režije", kazala je Rina.

"Mislite?", pitao ju je potencijalni kupac.

"Da,danas ne možete iznajmiti ništa za 2 000kuna. Cijena najma je jako porasla zato što je potražnja velika. Nakon potresa u Zagrebu, centar nam je nažalost dosta pao", rekla mu je.

"Imamo natkrivenu terasu, koja se može lijepo koristiti preko ljeta. Ovo je još jedan manji trosoban, ali ima te varijacije visine", objasnia je Rina.

"Krov su mijenjali?", zanima potencijalnog kupca.

"Ne, krov nije mijenjan", rečeno mu je.

Kupac u ovoj kući vidi dosta potencijala. Međutim, jedan je veliki nedostatak."Nedostatak je taj što ima tri jedinice s nulaparkirnih mjesta", izjasnio se.

Međutim, Rina ne odustaje i za parkirno mjesto još jednom nudi rješenje. "Dalo bi se odrezati ogradu i napraviti klizna vrata. Da je ovdje pješčani ulaz i da imate 10 metara za dva automobila od pet metara", istaknula je.

"Čovjek se uvijek treba snaći -otprilike znamo koja je dužina automobila i koliko bi nam trebalo za nekakav parking" tvrdi Rina.

"Cijena?", pitao je potencijalni kupac Rinu.

"170, prava sitnica", odgovorila mu je.

"Dobro za mene, nije vlastita investicija tako da svakako treba prespavati i razmisliti o svemu", pojasnio je gospodin zainteresiran za kupnju.

Kupac je prespavao i za nekoliko dana je stigao odgovor.

"Dobar dan, zajedno smo pogledali kuću na Oranicama. Zainteresiran sam za tu kuću jedino ako se ta cijena da korigirati malo prema dolje jer je problem parking", rekao je Rini na mobitel.

"Idemo dalje! Samo jako", rekla je Rina i s osmijehom na licu nastavila s poslom.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.