Play ponuda
Play ponuda
Izignorirala skandal

PRVO OGLAŠAVANJE SEVERINE VUČKOVIĆ! Nakon incidenta u Splitu, pjevačica s publikom podijelila videosnimku

Nakon incidenta sa sestrom Marijanom u obiteljskom stanu u Splitu, Severina se oglasila na društvenim mrežama

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
RTL.hr/ 1.9.2022. u 14:00
Play ponuda

Prije dva dana regiju je šokirala vijest da je Severina Vučković privedena nakon što ju je sestra Marijana prijavila zbog nanošenja ozljeda. Oglasili su se zatim odvjetnici pjevačice, rekavši da je Severina puštena i da će najvjerojatnije prema Marijani uputiti kaznenu prijavu. Usred turbulentnih obiteljskih odnosa, o svemu se bila prisiljena oglasiti i njihova majka Ana Vučković, koja je stala u Severininu obranu, potvrdivši tvrdnje pjevačice o tome što se dogodilo kobne noći.

Javnost je čekala i prvo službeno oglašavanje pjevačice, a sada se Severina odlučila obratiti svojoj publici na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu objavila je djelić atmosfere s koncerta u Poreču, uz koje je stavila svoje, sada već tradicionalne hashtagove, #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca.

Podsjećamo, nakon incidenta o kojem bruji cijela regija, oglasila se i odvjetnica Severine Vučković, Jasminka Biloš.

"Marijana nije u dobrim obiteljskim odnosima niti sa svojom kćerkom niti sa svojom majkom, godinama živi u Njemačkoj, na nekim nepoznatim adresama. Ona se prije godinu dana navodno obratila Centru za socijalnu skrb, gdje je prijavila Severinu, a i svoju kćerku, da se Severina ne brine dobro o majci, da je drži zatvorenu da je ne pušta van", rekla je Severinina odvjetnica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba