Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
njegove maze

Psići Marka Grubnića žive bolje od prosječnog Hrvata!

On je modni mačak i ponosan vlasnik dvaju modno osvještenih pasa. Hamiltonu se odnedavno pridružio i Harper, pa sad Marko Grubnić s njima odlazi na beauty tretmane i šetnje, a uspavljuje ih puštajući im crtiće.

RTL/ 26.3.2014. u 17:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo je Harper. No nije Harper običan kućni ljubimac na beauty tretmanu! Ovo je Grubnić, Harper Grubnić. Novi ljubimac poznatog stilista Marka koji je svoga četveronožnog prijatelja doveo na uljepšavanje u pseći frizerski salon!

"On je vrlo strpljiv klijent koji dozvoljava kupanje i feniranje", izjavila je Suzana Verstovšek Mataković, frizerka za pse.

Kada je frizura malenoga Harpera u pitanju, njegov vlasnik nema prevelike zahtjeve!

Ono na što se osobito pazi u psećem frizerskom salonu jest to da klijenti dobiju samo najbolju njegu! Za Harpera vrijede ista pravila! Štoviše - ovaj ljepotan ima i svoj omiljeni parfem!

"Imamo i mi parfem doma, to je još od Hamiltona, sve stvari koje je imao, Harper je nasljedio, šverca se...", kazao je Marko.

Upravo je Hamilton već svima poznat kao najšminkerskiji celebrity pas! Ovoga puta kod frizera nije išao, no jedva je dočekao da Harper završi s uljepšavanjem. Otako je prije mjesec dana stigao u njegov dom - postali su nerazdvojni!

"Volim da su veseli i sretni, žive bolje od prosječnog Hrvata, jednostavno nemam djece i obitelj, oni su moje sve i ja ih volim razmaziti!".

Dokaz da ih doista tretira kao vlastitu djecu i želi im pružiti samo najbolje je i maleni zajednički ritual. Naime, Hamilton i Harper prije spavanja uživaju gledati crtiće!

Iako već imaju nekoliko krevetića - trio se bacio u biranje još jednoga! Dok mu je sada ponajprije važna udobnost za njegove ljubimce - nekada davno, tvrdi - pseći su kriteriji bili mnogo veći!

Čini se da je Markova modna prerasla u pravu pseću ljubav - pa sada svoja dva vjerna pratioca više tretira kao kućne ljubimce nego modne ikone! No, Harper i Hamilton, kada ih bolje upoznate doista jesu modno osvješteni psi!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba