Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Hrvat putovao austrijom

Pukla mu guma pa je prerezao pilom i nastavio voziti na felgi

Hrvat, 78-godišnjak na putu iz Švedske u Hrvatsku, u prtljažniku je imao hladnjak i druge električne uređaje, a kratko prije ulaza u tunel Gleinalm pukla mu je guma.

Image
Foto: Ilustracija/photos.com
K. T./HINA/ 15.10.2013. u 9:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvat na proputovanju kroz Austriju zatečen je u nedjelju u Štajerskoj dok je u tunelu vozio na felgi i tek nekoliko kilometara na sat, objavila je u ponedjeljak austrijska policija.

Hrvat, 78-godišnjak na putu iz Švedske u Hrvatsku, u prtljažniku je imao hladnjak i druge električne uređaje, a kratko prije ulaza u tunel Gleinalm pukla mu je guma. Pripadnik nadzorne službe u tunelu opazio je vozilo koje se kretalo neuobičajeno sporo, nakon što je bolje pogledao ustanovio je da na vozili nema lijeve prednje gume.

Tunel je odmah zatvoren, a policija je ubrzo zaustavila vozilo. Pokazalo se da je automobil preopterećen, a vozač je kratko prije toga, u Njemačkoj, prouzročio manju nezgodu. Osim toga, na jednoj naplatnoj postaji u Austriji automobilom je oštetio rampu.

Kad je opazio da mu je pukla guma, vozač ju je prerezao pilom jer do rezervne nije mogao doći, budući mu je smetao hladnjak koji nije mogao pomaknuti sam. Nakon toga je nastavio voziti na felgi.

Policiji nije preostalo ništa drugo nego da mu zabrani daljnju vožnju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ispovijest slavnog frizera

Progovorio o poslu i odnosu sa Ivom Šarić: Antonio radio i s predsjednicom i s manekenkama, a put do uspjeha nije bio lak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba