Ostalo

Pukla velika teniska ljubav: Lijepa Zagrepčanka prekinula je sa slavnim dečkom

Par je bio u vezi od 2019. godine, a nagađanja o prekidu započela su kada je Ajla s Instagrama izbrisala sve zajedničke fotografije.

RTL.hr
13.03.2022 11:00

Čini se da je ljubavi tenisačice Ajle Tomljanović i šestog tenisača svijeta Mattea Berrettinija došao kraj. Par je bio u vezi od 2019. godine, no talijanski mediji pišu da je njihova ljubav pukla. Nagađanja o prekidu započela su kada je Ajlas Instagrama izbrisala sve zajedničke fotografije, a isto je nešto kasnije učinio i Talijan.

Ajla Tomljanović i Matteo Berrettini

(FOTO: PROFIMEDIA)

Ajla i Matteo tijekom svoje trogodišnje veze nisu voljeli pretjerano govoriti o svom zajedničkom životu, a lijepa Zagrepčanka je prije godinu dana u jednoj od rijetkih izjava o svom ljubavnom životu rekla:

"Kad smo sretni izvan terena, to nam svakako pomaže da budemo bolji u karijeri. Pokušavamo naći balans između naše veze i teniskih obveza. Ima primjera gdje veza kao što je naša dobro funkcionira i mi se jako dobro osjećamo u njoj. Vjerujemo da će se to dobro odraziti na naše karijere. Moja je obitelj jako lijepo primila Mattea.", rekla je tada.

Ajla Tomljanović i Matteo Berrettini

(FOTO: PROFIMEDIA)

Podsjetimo, Prije veze s Berrettinijem, atraktivna Ajla Tomljanovićbila je u vezi sa zločestim dečkom svjetskog tenisa, Nickom Kyrgiosom, a par se nekoliko puta rastajao i ponovno mirio, zbog čega su često punili novinske stupce.

Inače, Ajlin otac Ratko bivši je trofejni hrvatski rukometaš, no prije deset godina ova je tenisačica odlučila preseliti u Australiju i uzeti njihovo državljanstvo pa sada nastupa pod njihovom zastavom, a jednom prilikom objasnila je kako su joj tamo ponudili uvjete koje u Hrvatskoj ne bi mogla imati.