Ostalo

Pustila suzu: Anezi se prisjetila bivše BB sustanarke Dubravke koja je preminula početkom ožujka

Alena Nezirević Anezi proživljava najsretnije poslovne i najtužnije privatne trenutke. Nedavno je ostvarila prvu inozemnu suradnju no idilu je prekinula tužna vijest o smrti bivše sustanarke iz Big Brothera

Nikolina Zečić - Tabloid.hr
15.03.2020 18:31

Nekadašnja natjecateljica " Big Brothera " i " Gospodina Savršenog " marljivo radi na nastavku pjevačke karijere. Alena Nezirević , poznatija kao Anezi, sad je realizirala prvu regionalnu suradnju, a kako ne voli biti predvidljiva, deveti singl "Radoznala budalo" obradila je u akustičnoj verziji ito s tamburaškim sastavom.

"'Radoznalabudalo' je moja prva inozemna suradnja sa sarajevskim skladateljem, vjerovali ili ne čovjek mi je poslao poruku na Instagramu. Ja, više-manje, kad se radi o glazbi sve poslušam, sve gledam jer sam u potrazi uvijek za nekim dobrim pjesmama i pjesma mi se svidjela, doduše kontekst je bio totalno drugačiji-žena patnica, ja sam pitala mogu li nešto napisati svoje, prilagoditi ženu-ratnicu, on je rekao nema problema ako mi se svidi super", rekla je

Kako se Anezi potpuno posvetila karijeri, privatni život talentirane Istrijanke pao je u drugi plan. "Pa privatni život poprilično pati zato što sama radim poslove koje rade za nekog izvođača troje, četvrto ljudi i to je jedna žrtva", priznala je.

A prije nego što se aktivno vratila u studio, Anezi smo mogli gledati u reality showovima. Iako ne vjeruje u savršenstva, emisiju "Gospodin Savršeni" smatrala je izazovom i lijepim iskustvom koje će zauvijek pamtiti. S ostalim natjecateljicama je u kontaktu, ali je ipak najbolje prijatelje stekla u Big Brotheru . Tako se prisjetila bivše sustanarke Dubravke Ujević Veron , koja je preminula početkom ožujka.


Bez obzira na tri mjeseca velikog rada na zadnjem singlu, Anezi ne staje. Već se priprema za nove projekte, a do tada joj želimo puno uspjeha.