Play ponuda
Play ponuda
NIJE ZAPLESAO

Putinu neugodno među reperima

Iako je doživio ovacije među mladim Rusima na dodjeli godišnjih nagrada najuspješnijim reperima Putin je ipak djelovao malo ukočeno među njima.

shimmer fallback
M.K.S./HINA/ 14.11.2009. u 12:53
Play ponuda

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin izazvao je izljeve odobravanja ruskih sljedbenika hip-hopa svojih pohvalama umjetnosti ulice, "fenomenu u kojem se izražavaju talent i kreativnost, oblikom i sadržajem".

Na dodjeli nagrada tv-natjecanja hip-hopa Putin je izjavio da "grafiti postaju prava umjetnost", prenose ruske agencije. Breakdance je propaganda zdravog života, jer ga je teško zamisliti uz alkohol ili droge, a naoko grub rap ima socijalni sadržaj i govori o problemima posebice mladih, smatra Putin.

Agencija Interfax prenosi da je Putin predao nagrade u kategorijama grafiti, rap i breakdance i da je bio dočekan burnim ovacijama.

Razdragani dobitnik u kategorji rapa Roma Jigan je rekao da bi bilo "cool snimiti jednu pjesmu s Putinom" za kojeg je izjavio da je "legenda i njihov idol".

Ipak, kad su ga pozvali da se priključi publici u prvim redovima Putin je djelovao malo zbunjeno i ukočeno među razdraganim Rusima.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRALJICA REVIJA

Dizajnerica i manekenka Nera Lešić: 'Drago mi je što nisam poslušala roditelje i što uvijek idem van svoje sigurne zone'

Play ponuda

Više s weba