Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ispovijest anoreksičarke

Rachel ozbiljno prijeti smrt zbog anoreksije, a liječnici joj ne žele pomoći

Zamislite djevojku visoku 170 centimetara i tešku samo 18 kilograma. Rachel iz naše iduće priče u velikom je problemu i umrijet će ako hitno ne dobije medicinsku pomoć

J.G./ 22.5.2015. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vapaj pomoći 37-ogodišnje glumice Racheal Farokh još je jednom upozorio i podsjetio svijet na opaku bolest - anoreksiju! Šokantna ispovijest njezina je zadnja karta u borbi za život!

"Liječila sam se nekoliko puta u posljednjih deset godina. Na visinu od 170 centimetara Težim 18 kilograma i nijedna me bolnica neće primiti. Jedna bolnica na drugom kraju države može mi pomoći", rekla je glumica Rachel Farrokh.

Da dođe do te jedne bolnice u kojoj je žele liječiti treba joj novac; 100.000 dolara! Njezin suprug dao je otkaz i postao joj skrbnik.

"Trebam vašu pomoć. Mi trebamo vašu pomoć. Inače, nemam šanse. Spremna sam ozdraviti. Zato vas molim ako mi možete pomoći na bilo koji način, da spasite moj život, molim vas kliknite na link koji vidite i učinite bilo što. Bilo što će pomoći", izjavila je Rachel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Rachealinu slučaju okidač je bio gubitak posla, što je rezultiralo gubitkom samopouzdanja. To je zajedničko svim oboljelima. Samopouzdanje povećavaju pobjedom u borbi nad najvećim ljudskim nagonom - glađu!

"Te djevojke imaju osjećaj gladi, to je obično u javnost krivo shvaćeno, one jesu gladne ali se svakodnevno bore s time i odole - ne pojedu", komentirala je Orjena Žaja, spec. pedijatrijske gastroenterologije. 

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Petra i Dario progovorili o bivšim vezama: 'Da skratim priču, tu sam bio debil...'

Statistika je i u Hrvatskoj na više razina zabrinjavajuća.

"Najteži slučaj mislim da je bila jedna djevojka stara otprilike moje visine 161 centimetar koja je imala 28 kilograma. Naša najmađa pacijentica imala je tada četiri godine", izjavila je Orjena Žaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rachelin slučaj ponovno nas je podsjetio da o anoreksiji moramo pričati, da djevojke moraju vidjeti kamo u konačnici idu. I što prije se obratiti za pomoć. Na žalost Rachel sa svojih 18 kilograma nema puno šanse preživjeti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ambiciozni i vrijedni

Što danas rade Kolindina djeca? Katarina je jako uspješna, a Luka je pravi misterij

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba