Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nitko kao dino

Rađa uz Grašu u svemu! Kum je prvi objavio fotku male Albe, a poznatog oca svojedobno je kratko i jasno opravdao!

Grašo ima baš sjajne prijatelje, a najpoznatiji od njih svakako je Dino Rađa

Image
B.M./ 22.7.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svi bi trebali u životu imati prijatelja kakav je Dino Rađa. Proslavljeni košarkaš svom je prijatelju i kumu Petru Graši puno je puta dokazao koliko mu je veliki i iskreni prijatelj, a najnoviji potez napravio je jučer, nakon što je malena Alba Grašo izašla s mamom Hanom i bakom Vjekoslavom iz splitskog rodilišta. Rađa je prvi koji je objavio fotografiju malene, odnosno njezinu ručicu, a uz fotografiju je napisao tek: "Koliko sriće, emocije, ljubavi i suza je ova mala ruka donila u naše živote". Na fotografiju je tagirao svoju suprugu Viktoriju te roditelje Hanu i Petra.

Da Grašo ima sjajne kumove i prijatelje, dokazao je i slovenski chef Tomaž Kavčič. "Imao sam sinoć u svom restoranu u Zemonu večer koja je malo dulje potrajala, ali to me nije spriječilo da odmah krenem i upravo sam stigao u Split! Sada sam u krugu obitelji i prijatelja i jako smo svi sretni, nevjerojatno! Veliko je ushićenje i ljubav u nama stalno, a posebno u ovom dugoiščekivanom trenutku", priča nam Kavčič i nastavlja - "Znate, ja sam rođen i živim na granici s Italijom i tamo me Petar vrlo često posjećuje s cijelom obitelji. Ono što sam sada siguran jest da je dida Zoran sigurno posebno sretan jer je i njegovo ime nastalo od 'zore' što je na talijanskom Alba, kako se zove i naša najsretnija djevojčica. Najljepše su zore u mom kraju i ne možete ni zamisliti koliko mi je drago što su izabrali ime Alba. Svake zore odsad pomislit ću na djevojčicu Albu te Hanu i Petra", ispričao nam je nakon Haninog poroda Tomaž o imenu i rođenju Petrove djevojčice.

Image
divne riječi

EKSKLUZIVNO! Grašin kum stigao u Split i otkrio za RTL.hr po kome je malena dobila ime: 'Svi smo jako sretni, a posebno dida Zoran'

Image
divne riječi

EKSKLUZIVNO! Grašin kum stigao u Split i otkrio za RTL.hr po kome je malena dobila ime: 'Svi smo jako sretni, a posebno dida Zoran'

Prijatelji su s Grašom zaista podijelili svu njegovu radost, a Rađa je tu uvijek - i kad je dobro i kad je loše. Ovog puta je na sebe preuzeo objavu prve fotke djevojčice, dok se mama Hana oporavlja od carskog reza, a tata Grašo nastupa diljem obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A da je Rađa najveći glasnogovornik para o kojem bruji cijela zemlja, svjedoči i jedan njegov Instagram komentar, a u kojem je otkrio ono o čemu je pričala cijela država. Kada su se Hana i Grašo vjenčali, Rađa je objavio fotografiju s njima, a u komentarima mu se javila jedna gospođa kojoj je bilo žao Petrove bivše djevojke. Rađa je vrlo brzo odgovorio: 'Zašto? Ona je otišla od njega'. Time je razotkrio misterij Petrovog prekida s Danijelom Martinović. Iako se nije nadao, Rađin odgovor prenijeli su svi regionalni mediji, iako je košarkaš kasnije isti odgovor obrisao.

Velika bliskost i prijateljstvo ovog dua seže prilično daleko, u dane njihovog djetinjstva i najradnije mladeži. Petar i Dino još su se u djetinjstvu upoznali, a sve zahvaljujući Grašinom ocu Zoranu. "Zoran Grašo zvani Brkica je sudjelova u mom odgoju možda i vise od roditelja jer san u dvorani boravija vise nego doma. Kako košarkaškom odgoju tako i onom puno važnijem ljudskom. On je taj koji me izbacija iz prve momčadi zbog zalivanja vodon. Kako mi je samo opra uši kad san u hotelu Lero tija mraknit šugaman. More takvih odgojnih situacija. Naučija me prve centarske pivote koje san kasnije doktorira. Inače smo od prvih dana nenormalno bili povezani. Sva ta ekipa kadetsko-juniorska koju je on trenira je morala dolazit kod njega doma na bauštelu posli treninga. Nosit cigle i pomoć gradit kuću. Među nama je uvik bija odnos otac-sin a sa njegovom dicon koje san upozna kad su imali 7-8 (Petar) i misec dana (Buga) iman odnos brata i sestre", napisao je svojedobno Rađa na svom Facebooku.

Upravo se čita

Image
slijedi svoje snove

Robert o slikarstvu: 'Roditelji misle da od slikarstva nema kruha, sve dok ne čuju da sam nešto prodao!'

Zajedno su tako Dino i Petar odrasli, a Grašo je 1997. prijatelju posvetio i pjesmu, naime, zajedno su otpjevali singl "Nisan više ja san njon", pjesmu koja je posvećena Rađinom razvodu od supruge Željane. U teškim trenucima Grašo je bio uz Rađu, a bio je tu i kad je bilo lijepo - pa je tako kumovao svadbi Dina i Viktorije, koji su se 2001. vjenčali na brodu u blizi Korčule. Slavili su zajedno i rođenja Rađine djece, niz privatnih i poslovnih uspjeha! Sada je Rađa tu kada Grašo ulazi u ulogu oca, baš kao što je prije par mjeseci bio tu uz njega dok je ženio Hanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba