Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'ja sam rafo'

Rafo se vraća i priprema koncert u Areni: 'Veselim se totalno i jedva čekam popeti se na binu'

Legendarni Rafael Dropulić davno se odmaknuo od estrade i medija, a okrenuo se vjeri i Bogu. Baš će iz tog razloga s kolegama u Areni napraviti koncert duhovne glazbe

Exkluziv/Tabloid.hr/ 21.4.2019. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rafo uz Antu Casha i svoju glazbenu ekipu seli koncert duhovne glazbe u zagrebačku Arenu. No, to ne znači da se Rafo vraća na scenu, iako bi mnogi to željeli.

"Nemam ja više tu glad i čežnju za nekakvim uspjehom i karijerom kako sam imao s dvadeset godina. Jednostavno, gušt mi je ovako nekad doći i popeti se na binu kada su ovako kvalitetni događaji. Duša mi se napuni i idem kući", rekao nam je Rafo.

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Image
Zarko Basic/PIXSELL

(FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

I tako je već godinama. Popularni Rafo živi život posvećen obitelji, daleko od kamera i svijetla pozornica. Međutim, jedno je sigurno, baš svaku večer može ga se sresti u jednoj zanimljivoj aktivnosti.

"Živim na Vrbiku, odradim turu do centra, pa preko Zrinjevca, pothodnikom do Vukovarske i doma. Zadovoljan sam.Uspio sam skinuti devet kila, iako sam sada opet u onoj pazi 'polakoo, ne treba ništa forsat', našalio se".

Zadovoljan ovim načinom života koji vodi, često nailazi na komentare poput ovog "Joj budalo, što si sve mogao imati, a ti na kraju sve ostavis, dižeš se za posao u osam, dolaziš u četiri mrtav umoran. Što ti je to trebalo? Mogao si svirati", no Rafo je davno shvatio da to nije njegov put.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A sve je to počelo u trenutku kad je spoznao Boga i vjeru. "Sjeo bih u kombi, krenuo na put, a u meni nikakav gušt što ću se popeti na binu, nego mi je u mislila bila samo djevojka koja mi je u međuvremenu postala i žena", priznao je. Sa suprugom Marinom dobio je kćerku Juliju, koju također odgaja u duhu vjere.

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Image
Grgo Jelavic/PIXSELL

(FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Na sličan način svoju djecu odgajaju i njegovi kolege. Posebno ističe Alana Hržicu. "Povukao je tolike mlade, mislim, povukao je Bog, ali poslužio se Alanom", rekao nam je. 

I upravo će s Alanom i njemu sličnima, Rafo uskoro dijeliti pozornicu. "Veselim se totalno, jedva čekam popet se na binu u Areni. Pa to će biti baš Bogu na slavu!", rekao je veseli Rafael. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SRETNO SVIMA!

Kandidatkinja Ana ima jasan cilj: 'Voljela bih ponoviti rezultat svoje buduće svekrve Bernardice'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IDEJE ZA SIGURAN NOVAC

Ove oklade nikada neće izgubiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba