Ostalo

Rakitićeva supruga otvorila sezonu bikinija i uzdaha: Namučio se da ju izvede na prvi spoj, no srećom...

Ljubavna priča Ivana Rakitića i Raquel Mauri započela je 2011. godine kada ju je on zapazio u jednom hotelu.

Tabloid.hr
29.06.2020 09:15

Nogometaš Ivan Rakitić osvojio je lijepu Španjolku Raquel Mauri još 2011. godine, a kako je sam priznao, bila je to ljubav na prvi pogled.

Ivan ju je spazio u jednom hotelu u kojem je radila kao konobarica, a on potpisivao ugovor, no Raquel u početku nije željela izaći s njim.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa nema vremena za izaći. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i došao tamo. Prišao sam joj i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašli smo na večeru sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio preko ušiju zaljubljeni Ivan.

Par se vjenčao 2013. godine, a imaju i dvije kćeri, Altheu i Adaru . Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, par se ludo voli kao i prvog dana.

A kad ne objavljuju zajedničke fotografije, onda se vatrena Španjolka voli hvaliti isklesanom linijom za koju se itekako trudi.

Tako je prošle nedjelje uskočila u bijeli bikini te poručila kako je otvorila sezonu istih.

Pogađate, 29-godišnjakinja je na račun izgleda dobila same pohvale, a mnogi su komentirali kako ima prekrasno tijelo nakon dva poroda. "Izgledaš poput modela", poručili su joj.

Ivan ne skriva dapuca od ponosa na zanosnu suprugu, a nedavno su na romantični način proslavili godišnjicu braka.

"Danas je vrijeme da se prisjetimo posebnog dana u našem životu. Vrijeme je da slavimo ovu ljubav koju imamo jedno prema drugome i da nastavimo uživati u obitelji koju smo zajedno stvorili. Volim te svom snagom i životom, sretna nam godišnjica", poručila mu je Španjolka koja sa suprugom često i vježba.

Također, Raquel ima i zgodnu sestru Irene s kojom je vrlo bliska, a djevojke također često provode zajedničko vrijeme vježbajući.

Čekamo nove fotke!