Ostalo

Rakitići u luksuzu Dubaija, Modrići i Kovačići plove, a gdje su Kramarići? Nogometaš otkrio u čijim...

Početak srpnja Kramarići su proveli na slapu Kravica kraj Ljubuškog. Nogometaš se pohvalio fotografijama

A.Š.
03.07.2022 14:26

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri odlučili su početak ljeta provesti na odmoru u Dubaiju, Kovačići i Modrići na luksuznoj jahti već tradicionalno zajedno plove Jadranom, a Andrej Kramarić i njegova supruga Mija odlučili su se za malo drugačije ljetovanje.

Nije riječ o nikakvoj luksuznoj lokaciji, već o jednom od najljepših mjesta u Hercegovini. Posjetili su slap Kravica kraj Ljubuškog i time se pohvalili na društvenim mrežama. Mnogi su vrlo brzo prepoznali o kojoj se lokaciji radi i pohvalili mladi par.

Kramarić ne prestaje sa serijom objavljivanja zajedničkih fotografija sa suprugom, odnosno objavio je nekoliko fotografija s intimne proslave vjenčanja u Zagrebu, a niti sada nije bio samozatajan. Otkrio je kako je i na spomenutom mjestu palo i kupanje.

Slika zaslona 2022-07-03 u 11.52.13.png

Iako su se zaljubljeni golupčići prošle godine vjenčali u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, u svibnju ove godine na vječnu ljubav zakleli su se i pred Bogom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

Inače, njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017. godine, nakon slučajnog susreta. Iako su imali niz zajedničkih prijatelja, dotad se nisu sreli, no nakon što su se upoznali - znali su da je to to. Vrlo brzo ušli su u vezi, a iako su ljubav određeni period održavali na daljinu, ništa im nije bio problem pa su se viđali kad god su im obaveze to dopuštale. Budući da je Mia doktorica veterine, nije odmah Kramarića slijedila u Njemačku gdje ga je odvela njegova briljantna karijera.

Andrej Kramarić svadba

Nakon što je u rujnu 2020. diplomirala, Mia se pridružila Andreju u Njemačkoj, a ubrzo ih je razveselila i vijest o prinovi koja im je stigla u kolovozu prošle godine. Danas su ponosni roditelji jednogodišnjeg Viktora, a svoju ljubav čuvaju samo za sebe.