Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KOD SUSJEDA

Rakitići u luksuzu Dubaija, Modrići i Kovačići plove, a gdje su Kramarići? Nogometaš otkrio u čijim ljepotama uživaju

Početak srpnja Kramarići su proveli na slapu Kravica kraj Ljubuškog. Nogometaš se pohvalio fotografijama

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 3.7.2022. u 14:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri odlučili su početak ljeta provesti na odmoru u Dubaiju, Kovačići i Modrići na luksuznoj jahti već tradicionalno zajedno plove Jadranom, a Andrej Kramarić i njegova supruga Mija odlučili su se za malo drugačije ljetovanje.

Nije riječ o nikakvoj luksuznoj lokaciji, već o jednom od najljepših mjesta u Hercegovini. Posjetili su slap Kravica kraj Ljubuškog i time se pohvalili na društvenim mrežama. Mnogi su vrlo brzo prepoznali o kojoj se lokaciji radi i pohvalili mladi par.

Kramarić ne prestaje sa serijom objavljivanja zajedničkih fotografija sa suprugom, odnosno objavio je nekoliko fotografija s intimne proslave vjenčanja u Zagrebu, a niti sada nije bio samozatajan. Otkrio je kako je i na spomenutom mjestu palo i kupanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/c70adf22-fab6-11ec-9804-9eec845b7f28/original

Izvor: Instagram

Iako su se zaljubljeni golupčići prošle godine vjenčali u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, u svibnju ove godine na vječnu ljubav zakleli su se i pred Bogom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

Inače, njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017. godine, nakon slučajnog susreta. Iako su imali niz zajedničkih prijatelja, dotad se nisu sreli, no nakon što su se upoznali - znali su da je to to. Vrlo brzo ušli su u vezi, a iako su ljubav određeni period održavali na daljinu, ništa im nije bio problem pa su se viđali kad god su im obaveze to dopuštale. Budući da je Mia doktorica veterine, nije odmah Kramarića slijedila u Njemačku gdje ga je odvela njegova briljantna karijera.

Upravo se čita

Image
'BRAK NA PRVU'

NE MOŽE BEZ SVAĐE: Olivera Matijević vrijeđala mladoženjinu kumu na vjenčanju, pale su teške riječi

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3c393724-f93d-11ec-b9da-8e19cfbaf23b/original

Izvor: Instagram

Nakon što je u rujnu 2020. diplomirala, Mia se pridružila Andreju u Njemačkoj, a ubrzo ih je razveselila i vijest o prinovi koja im je stigla u kolovozu prošle godine. Danas su ponosni roditelji jednogodišnjeg Viktora, a svoju ljubav čuvaju samo za sebe.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedan od najboljih

Ante Vrban za novi projekt dobit će međunarodnu nagradu: "Ovo je najljepši 'public interior' u Europi"

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba