Ostalo

Raskošno Pokemon slavlje: Luka Modrić raznježio obožavatelje emotivnom posvetom kćeri za rođendan i...

Kad ne igra, 34-godišnji Zadranin brižan je suprug i otac.

Tabloid.hr
26.04.2020 11:00

Luka Modrić jedan je od najboljih nogometaša na svijetu te kapetan domaće nogometne reprezenatcije.

A kad ne igra, 34-godišnji Zadranin brižan je suprug i otac.

Podsjetimo, Luka sa suprugom Vanjom ima troje djece - s ina Ivana te kćeri Emu i Sofiju . Ema je upravo proslavila 7. rođendan, a tim su joj povodom mama i tata priredili raskošni rođendan koji je ove godine ipak bio nešto drugačiji zbog pandemije koronavirusa.

Ipak, Modrići su se potrudili kako da svojoj mezimici prirede dan za pamćenje, a nekoliko fotorafija s proslave, igrač Real Madrida podijelio je na društvenim mrežama te oduševio obožavatelje.

"Moje sve postaje sve veće, kao i moja ljubav za nju", poručio je kćeri ponosni tata. Prema temi rođendana, očito je kako je preslatka Ema velika ljubiteljica Pokemona .

Luka i Vanja zaljubili su se u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u vrijeme dok je 5 godina starija ekonomistica radila u agenciji Zdravka Mamića te se djevojački prezivala Bosnić. Zbog majke Vesne Juraić koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajni susreti pretvorili su se u veliku ljubav.

Luka i Vanja Modrić

(FOTO: Dalibor Urukalović(PIXSELL)

Vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kći Ema stigla 2013. godine. Kći Sofija rođena je 2017. godine.