Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GRADIO AVION U PODRUMU ZADNJIH 9 GODINA

Razbio zid kuće kako bi izvukao avion iz podruma

Dan Reevers iz Pennsylvanije posljednjih devet godina gradio je avion u podrumu svoje kuće. U srijedu je krenio s izvlačenjem zrakoplova i to rušenjem zida svoga doma.

S.K./ 27.5.2011. u 9:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako većina ljudi koristi podrum za odlaganje starih stvari, Reeves je u svome sagradio avion. Za američke medije rekao je kako je poštom primao dijelove zrakoplova, koje je zatim pažljivo i u tajnosti sastavljao.

Nakon devet godina rada na svojoj napravi, konačno je došao dan da njegov avion ugleda svjetlo dana. No, prije nego ga je izvukao iz podruma, morao je iskopati jarak, razbiti zid te je uz pomoć kamiona i susjeda izvukao zrakoplov iz podruma. Organizirao je čak i tulum povodom uklanjanja aviona iz podruma.

Reevers priznaje da ne bi mogao sagraditi avion bez svoje obitelji. Naime, 13-godišnji sin i 22-godišnja kćer su mu pomagali tijekom cijelog procesa.

Dan priznaje kako je potrošio oko 243.000 kuna za izgradnju letjelice, a platio je još 27.000 kuna da popravi kuću. No ipak vjeruje da ga je ovakav način gradnje aviona koštao puno manje nego da ga je kupio gotovog.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba