Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
"KORAK U ŽIVOT"

Razgolićena Seve s prijateljima prikupila milijune

Letenje na žici, plesači, trubači, kostimi - sve je to dio Severinine "bajke", kojom je počela veliku turneju, ali i humanitarnu akciju.

D.K./ 22.12.2008. u 10:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Više od tri milijuna i dvjesto tisuća kuna prikupljeno je na spektakularnom Severininom koncertu koji je u Domu sportova okupio društvenu, sportsku i estradnu kremu te nekoliko tisuća Severininih poklonika. U maniri prave zvijezde, pjevačica se nekoliko puta presvlačila, a nastup su začinili plesači te glazbeni gosti - Doris Dragović, Petar Grašo i Goran Bregović.

Potonji se, doduše, nije pretrgnuo od posla - u finalnoj pjesmi "Gas, gas" zasvirao je na gitari, ne skrivajući zadovoljstvo zbog odličnog prijema njegovog i Severininog materijala. Nove pjesme bile su, naime, adut večeri - Severininim obožavateljima očito je dosadilo skakutati na "Tvoju prvu djevojku" i "Travu zelenu". Suprotno očekivanjima, kršćanskih motiva koji su prije nekoliko mjeseci provocirali (?) hrvatske vjernike nije bilo, a golotinje je bilo na bacanje - Severina se izvijala u korzetima koje su za nju radili renomirani domaći dizajneri, a višesatnim bacanjem po velikoj pozornici pokazala je da je u formi života.

"Najtraženija osoba večeri", Severinin dečko Slavko Šainović, nije bio raspoložen za medije niti se motao oko backstagea u kojem je samo nekoliko minuta prije početka koncerta vladala prava panika. Na Severinine hitove u publici su plesali predstavnici državnog vrha, glumci, pjevači i drugi Severinini simpatizeri, a svi koji su propustili njezinu bajku priliku će imati vrlo skoro, jer pjevačica sa svojom veselom ekipom kreće na put po bivšoj Jugoslaviji.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Velika ljubav

Zašto su prekinuli Iva Buzov i Vedran Ćorluka? Dvije priče kružile su tih dana, a samo jedno je sigurno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba